Razer Firefly V2 Her Zamankinden Daha Parlak Olarak Geri Dönüyor

Razer Firefly V2

Oyuncular için dünyanın önde gelen yaşam tarzı markası Razer, orijinal RGB oyun faresi matının geliştirilmiş bir versiyonunu duyurdu. Razer Firefly V2, oyuncuların Razer Chroma RGB deneyimini yoğunlaştırmak için daha ince ve daha parlak hale gelen Razer Firefly’nin halefidir. Şu anda, 500’ün üzerinde cihazı destekleyen ve günümüzün 130’dan fazla PC oyunuyla entegrasyon sağlayan dünyanın en büyük RGB aydınlatma ekosistemi Razer Chroma tarafından desteklenen en parlak RGB fare matı huzurlarınızda.

Razer Firefly V2

Daha parlak LED’lerle donatılmış olan Razer Firefly V2’nin dört bir tarafında, ilk Razer Firefly’da da 15 adet bulunan, toplam 19 aydınlatma bölgesi bulunmaktadır. Sınırsız kişiselleştirme seçenekleri, 16,8 milyon renk seçeneği ve önceden ayarlanmış aydınlatma efektleriyle tamamen kişiselleştirilmiş oyun kurulumunu sağlar. Firefly V2, Razer Synapse 3 ile tamamen uyumludur.

Sadece 3 mm inceliğe sahip ürün, tüm fare sensörleri, oyun stilleri ve hassasiyet ayarları arasında hassas izleme için optimize edilmiş mikro dokulu sert bir yüzeye sahiptir. Ayrıca, minimum fare sürtünmesi için yerleşik bir kablo tutucu ve sağlam bir şekilde yerinde durmasını sağlayan kaymaz bir kauçuk taban içerir.

Ürün hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.

Razer Junglecat: Parmaklarınızı Ekrandan Uzaklaştıran Aksiyon Odağı

Exit mobile version