Razer Seiren Emote İle Yayında Duygularınızı Yansıtın

Razer interakitf emojilerle kitlesine ulaşmak isteyen yayıncıların tutukunu olacağı dünyanın ile emoji destekli mikrofonunu duyurdu.

razer seiren emote

Oyuncular için dünya çapında lider bir marka olan Razer, bugün dünyanın en iyi ifade ekranına sahip profesyonel kalitede akıcı mikrofonu Seiren Emote’i tanıttı. Razer Seiren Emote, mikrofonda görüntülenen ifadeleri yayın etkinliklerine senkronize ederek, yayın yapanların izleyicileriyle tamamen yeni bir şekilde etkileşime girmelerini sağlar.

“Tebanız” ile yeni bir etkileşim yöntemi

Seiren Emote’in kalbinde, Razer’ın Emote Engine tarafından çalıştırılan dünyanın ilk 8-bit İfade LED ekranı bulunuyor. Emote Engine, uyarılar, sohbet mesajları, takipler, bağışlar ve daha fazlası gibi yayın içi izleyici etkileşimi için ifade yanıtlarını senkronize eder. Yayıncılar, kendilerinin ekleyebileceği veya tasarlayabileceği yüzlerce ön ayar veya özelleştirilebilir ifadeyle özgün emojiler de ortay çıkartma imkanına sahip olacak.

Razer’ın Çevre Birimleri İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Alvin Cheung, “Arık hem eski hem yeni yayıncılar, hayranları ile iletişim kurmak ve aralarında idol olmak için yeni yollar arıyor,” diyor. “Razer Seiren Emote ile, yayıncılar ve izleyenler arasında gerçekten eğlenceli ve ilgi çekici yeni  etkileşim katmanı sağlayan yeni yaratıcı bir alan sağlıyoruz.”

Streamer Companion Uygulaması ile kişiselleştirin

Çıkışından itibaren, Seiren Emote kullanıcıları Razer Streamer Companion App içerisindeki bir editör ile 100’den fazla statik veya animasyonlu, önceden ayarlanmış ifade arasından seçim yapabilir veya kendi statik veya animasyonlu 8-bit görüntülerini yükleyebilirler.

Razer Streamer Companion Uygulaması, Seiren Emote’in 8×8 ızgara ekranındaki etkileşimli ifadeleri ayarlar. Uygulamada, kullanıcılar bir ifade düzenleyici, tasarımlarını kaydetmek için bir ifade kitaplığı ve ifade akışı tetikleyicilerini kurmak ve yönetmek için kontroller bulacaktır. Kullanıcılar, hangi ifadenin hangi aksiyon sonrası ortaya çıkacağını bile ayarlayabilir.

Seiren Emote ve tamamen kişiselleştirilebilir Streamer Companion Uygulaması, sohbet mesajlarının ve ekran widget’larının ötesine geçerek “hayatla sanal bir etkileşim” tecrübesi getiriyor.

Razer Seiren Emote: Profesyonel bir mikrofon ile profesyonel yayınlar

Profesyonel yayıncılar için kristal netliğinde bir mikrofon elzemdir. Seiren Emote, ses akışındaki ince nüansları yakalayan ve akıntılarını bozabilecek herhangi bir arka plan gürültüsünü ortadan kaldıran hiper-kardiyoit bir toplama modelini kullanır. Hiper-kardioid toplama modeli, arka plan gürültüsünde daha fazla azalma için normal kardioid düzenine kıyasla daha yoğun ve daha odaklı bir kalıptır.

Anın heyecanında, yayınlarda sürekli miktrofona yanlışlıkla yapılan darbeler ve çarpmalar meydana gelir. İstenmeyen gürültüye karşı koruma sağlamak için, Seiren Emote yerleşik bir anti-şok özelliği içerir.

Seiren Emote ayrıca, mikrofonun yüksekliğini değiştiren ve benzersiz ifade ekranını görüntülemek için mümkün olan en iyi konuma yerleştirilebilecek kadar esnek hale getiren ayarlanabilir bir yapıda üretilmiştir.

Teknik Detaylar

• 8 bitlik ifade: 8 x 8 RGB LED ekran üzerinden mikrofonunuzdaki yüzlerce ifadeyi gösterir

• Kişisellştirmeye hazır Stream Reactive Emoticons (Yayına Tepkili Emojiler)

• Profesyonel seviyede akış için Hyper-Kardiyoit Yoğuşturucu Mikrofon

• Twitch, Streamlabs, XSplit & Mixer ile uyumlu Streamer Companion Uygulaması

• Titreşimleri azaltmak için dahili anit- şok

• Yükseklik uzatması için ayarlanabilir ayak

• Kutudan çıkarır çıkmaz sorunsuz yayın için Tak ve Çalıştır özelliği

FİYAT & SATIŞA ÇIKIŞ

179.99$ / 189.99€

Razer.com ve yetkili satıcılar – Q4 2019

Daha fazla bilgi için Razer sitesine tıklayabilirsiniz.

Razer Raion Arcade Kollarını Avuç İçiniz İçin Yeniliyor

Exit mobile version