Razer Viper Mini “KOMPAKT ZEHİR” Ürününü Duyurdu

Razer Viper Mini Ürününü Duyurdu

Oyuncular için önde gelen küresel yaşam tarzı markası Razer, bugün yaptığı bir duyuru ile Viper Mini ürününü duyurdu.

Razer Viper Mini, Razer’ın popüler Viper oyun farelerinin en son üyesi olup, tam boyutlu Razer Viper‘ın ödüllü teknolojilerinin birçoğunu küçük eller için ideal olan kompakt bir şasiye yerleştiriyor. Razer’ın en hafif faresi olan Viper Mini, ortalama oyun faresinin yaklaşık yarısı ağırlığındadır. Razer Viper Mini, Razer’ın popüler Viper oyun farelerinin en son üyesi olup, tam boyutlu Razer Viper’ın ödüllü teknolojilerinin birçoğunu küçük eller için ideal olan kompakt bir şasiye yerleştiriyor. Razer’ın en hafif faresi olan ürün, ortalama oyun faresinin yaklaşık yarısı ağırlığındadır.

Büyük beğeni toplayan Razer Viper ile aynı çok yönlü tasarıma ve ergonomiye sahip yeni ürün, Razer Optik Fare Anahtarları ve altı programlanabilir düğme ile donatılmıştır. Oyunda keskin, duyarlı, piksel hassasiyeti için 300 IPS izleme özelliğine sahip 8.500 DPI sensöre sahiptir.

Razer Chroma™ RGB Underglow aydınlatma ve yerleşik bellek profili depolama ile, performanstan veya özelliklerden ödün vermeden ultra hafif, daha küçük form faktörlü bir fare arayan oyuncular için mükemmeldir. Razer Chroma™ RGB Underglow aydınlatma ve yerleşik bellek profili depolama ile, performanstan veya özelliklerden ödün vermeden ultra hafif, daha küçük form faktörlü bir fare arayan oyuncular için mükemmeldir.

PGS Berlin: Avrupa Elemeleri Finalleri Başlıyor

Exit mobile version