Renault Vitality, RLCSX Regional 3 şampiyonu oldu

Renault Vitality, üçüncü ve sonuncu RLCSX EU Regional’ın (Rocket League Şampiyonluk Serisi X) Avrupa şampiyonu oldu. Bundan önceki iki şampiyonanın birincisi BDS’e ise fark atarak tahtından edilmiş oldu. Şampiyona sonucu çıkan tablo ise hangi takımların Sonbahar Kupası Fall Major’a çıkacağını belirliyor.

RLCS Season 7’den beri Renault Vitality, rakiplerine gözdağı veren bir takım konumunda oldu. Renault Vitality ise BDS ile sıkı bir rekabet içindeydi. Son maçla BDS’yi 4-1 mağlup eden RV, son iki aşamanın intikamını almış oldu.

RLCSX’ten Fall Major’a katılacak takımlar

RLCSX EU Regional 3 ile birlikte 17-24 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan RLCSX Fall Major’a katılacak takım isimleri de belli oldu. 16 takım 100,000 Amerikan doları değerindeki ödül havuzu ve oyun içi puanlar için mücadele edecek. Renault Vitality, son turda BDS’ye karşı ezici bir zafer kazanmış olsa da bu BDS’nin kazandığı ilk iki turun sıralama üstündeki etkisini hafifletemedi .Birinci sırada BDS yer alırken yaklaşık 150 puan gerisinden Renault Vitality onu takip ediyor. Üçüncü sırada ise Top Blokes takımı yer alıyor.

Önümüzdeki hafta Perşembeden Cumaya kadar ise Kuzey Amerika için RLCSX 3 gerçekleşecek. Maçların canlı yayını Rocket League’in Twitch ve Youtube kanallarından takip edilebilir.

Exit mobile version