Rocket League, Lamborghini İle Ortaklıklarını Duyurdu

Rocket League’in geliştiricisi Psyonix, İtalyan araba üreticisi Automobili Lamborghini ile bir ortaklığa imza attıklarını duyurdu. Bu ortaklığın sonucu olarak Lamborghini markası Rocket League Championship Series (RLCS) X Lamborghini Open ile birlikte Battle of the Bulls adlı yeni bir etkinliğin sponsorluğunu üstlenecek.

RLCSX Lamborghini Open, Rocket League’in Bahar Sezonu için Kuzey Amerika bölgesinde düzenleyeceği son bölgesel etkinlik. 23 Nisan tarihinde başlayacak olan turnuva boyunca Psyonix, Battle of the Bulls etkinliğini tanıtacak. Bu etkinlikte Rocket League oyuncuları birebir mücadele edecekler. Yapılan açıklamaya göre kazananlar $5,000 ödül alırken kaybeden oyuncular oynadıkları her maç için $1,000 ödül alacaklar.

Lamborghini’nin Rocket League’in espor ekosistemine dahil oluşunun duyurulması, Psyonix’in geçtiğimiz hafta 2021 Rocket League World Championships’i pandemi sebebiyle iptal etmesinin ardından geldi. Bu anlamda zamanlama itibariyle oyunun takipçileri için sevindirici bir haber olduğu söylenebilir. RLCS X Championships etkinliğini Avrupa, Kuzey Amerika, Okyanusya ve Güney Amerika’da ayrı ayrı düzenleyen Psyonix, böylece offline etkinliğin açığını kapatıyor.

Psyonix ayrıca Lamborghini ile olan ortaklıklarının oyun içi faaliyetlere de yansıyacağını açıkladı. Yapılan duyuruya göre araba üreticisinin Huracan STO modeli Rocket League’e dahil edildi ve oyunun eşya mağazasında satın alımlara açılacak. Huracan STO’nun motor sesi, iki tekerlek seti, bir kaplaması, oyuncu filaması, anteni ve ayrıca bir Lamborghini anteni de ayrıca mağazaya eklendi.

Lamborghini, Rocket League ile ortaklığa imza atan ilk araba markası değil. Ocak 2021’de Psyonix, Ford ile anlaşarak F-150 modelini oyuna dahil ettiğini duyurmuştu. Aynı zamanda Ford, Rocket League Championship Series X Winter Split’in de sunumunu üstlenmişti.

Exit mobile version