Sangal Esports BLAST Premier Fall Showdown Yolcusu!

Dün akşam oldukça önemli bir mücadeleye çıkan temsilcimiz Sangal Esports, iki maçın sonunda herkesi sevince boğan bir başarıya imza attı. GAM3RS_X EU Champions Fall 2022 – BLAST Premier Qualifier etkinliğinde Ekim ayında oynanacak olan BLAST Premier Fall Showdown etkinliğine katılabilmek için ter döken Sangal Esports, önce grup aşamasından yükselmeyi başardığı turnuvada Playoff aşamasında birbirinden önemli iki rakibi yenerek biletin sahibi oldu.

Grup Aşaması’nda önce EKO, ardından PGE Turow ekiplerini yenerek doğrudan Playoff aşamasına yükselen Sangal Esports bu aşamada oldukça zorlu iki rakiple eşleşti. Önce dünya devi Fnatic ile yarı finalde karşılaşan Sangal, Bo3 serisinde Vertigo, Inferno ve Ancient haritalarında sahadaydı. Vertigo mücadelesinde ilk yarıda maça tutunamayarak ikinci yarıya 3-12 gibi önemli bir dezavantajla başlayan temsilcimiz, maça var gücüyle asılsa da 10-16’yı aşamadı. Ancak hızlı toparlanarak Inferno ve Ancient haritalarında 16-12’lik skorlarla rakibine üstünlük sağlamayı başaran Sangal, böylece etkinlikte final biletini aldı.

Final eşleşmesinde rakibimiz LDLC oldu. Fnatic gibi güçlü bir rakibi geriden gelerek yenen Sangal Esports, bu moralle LDLC ekibini panzer gibi ezip geçti desek yeridir. Vertigo ve Mirage haritalarında oynanan maçta sırasıyla 16-4 ve 16-8 gibi net farklarla rakibini sahadan silen temsilcimiz, gecenin sonunda BLAST Premier Fall Showdown biletine uzanarak Türk espor sahnesini gururlandırdı. 19 Ekim – 23 Ekim tarihleri arasında oynanacak olan BLAST Premier Fall Showdown etkinliğinde dünyanın dev isimleriyle karşılaşacak olan Sangal Esports’un BLAST Premier Fall Final katılımı için ilk ikiye kalması gerekiyor.

Bu zorlu mücadelede Sangal Esports‘a başarılar diliyoruz!

Exit mobile version