Sangal Esports, LNZ Transferini Duyurdu

Son dönemde yaşanan transfer fırtınasında bazı oyuncularıyla yavaş yavaş yollarını ayıran Sangal Esports, açılan boşlukları doldurmaya başladı. Daha önce Young Ninjas ekibinden phzy’yi kadrosuna alan Sangal Esports, bu kez de aynı takımdan LNZ ile anlaştığını açıkladı. Yakın zamanda kory, Scrunk ve phzy üçlüsünü kadrodan çıkaran takımda böylece ilk yeni isim belirlendi.

Son dönemde PANIX ile yolları kesişen ve böylece AWP eksikliği giderilen takımda artık sıra beşlinin tamamlanarak giderek yaklaşan rekabet sezonuna hazır olmaya geldi. Daha önce Young Ninjas’ta geçirdiği sürenin yanı sıra Ninjas In Pyjamas ana kadrosunda da görev alan LNZ, burada her ne kadar önemli ölçüde çaba gösterse de 0.91 rating’de kalmış ve tekrar Young Ninjas takımına geri dönerek yerini es3tag‘e bırakmıştı.

Sangal Esports kadrosuna katıldığı için heyecanlı olduğunu söyleyen LNZ, ilk sınavını 27 Temmuz tarihinde başlayacak olan Thunderpick World Championship 2023 Europe Series 1 mücadelesinde verecek. Davetli olarak katılan Sangal Esports’un ilk maçı ise 28 Temmuz 2023 TSİ 11.00‘da Anonymo‘ya karşı olacak. Etkinlikte bulunan $25,000 değerindeki ödül havuzu ise birinciye $20,000 ve ikinciye $5,000 şeklinde dağıtılacak.

Exit mobile version