Sangal Esports’un Katılacağı Pinnacle Cup III Duyuruldu

Pinnacle tarafından düzenlenen CSGO etkinliklerinin bir sonraki ayağı olarak karşımıza çıkan Pinnacle Cup III, resmi olarak duyuruldu. $100,000 değerinde ödül havuzu bulunan etkinliğin ilk aşamada sahada olacağı kesinleşen katılımcıları da açıklandı. Listede Türkiye espor sahnesinin önemli isimlerinden Sangal Esports da bulunuyor.

Önceki etkinlikleri Gambit ve Spirit’in kazanmasının ardından tekrar ekranlara dönmeye hazırlanan Pinnacle Cup, bu kez kazanan takıma $80,000 ödül verecek. İlk aşaması tekli eleme grubu olan etkinliğin ikinci aşaması Swiss formatında Bo3 maçlarla oynanacak. Davetli takımların da katılacağı bu aşamanın ardından ise Playoff aşamasına geçilecek. Playoff aşamasında yine tekli eleme usulü karşılaşmalarla önce kendi aralarında oynayacak olan ekiplerden kazananlar çeyrek final davetlileriyle son düzlükte sahaya çıkacaklar.

Birinci aşama katılımcılarının arasında genel olarak akademi takımları ve Tier-2 çizgisindeki ekipler bulunuyor. Temsilcimiz Sangal Esports’a 14 Mart tarihinde başlayacak olan bu etkinlikte başarılar diliyoruz.

Exit mobile version