Sangal Esports ve Eternal Fire, ESEA Macerasında

Geçtiğimiz haftalarda yeni kadrosunu duyuran Sangal Esports ve “Türk Süper Takımı” olarak anılan Eternal Fire, ESEA S40 Advanced maratonuna bu akşam yaptıkları maçlarla başladılar. Kadrosunda iki adet stand-in oyuncu olarak PATriCK ve HadeZ‘i bulunduran Sangal Esports ve Eternal Fire, 83 takımın bulunduğu ligde ilk maçta karşı karşıya geldiler.

Heyecan fırtınasına dönüşen maçta başa baş geçen bir ilk yarının ardından Sangal Esports maç sayısına hızlı ulaşsa da maça çılgınca tutunan bir Eternal Fire olduğunu belirtmek gerek. Özellikle son 15 dakikada önce woxic, sonra Calyx tarafından saniyeler içerisinde alınan iki kritik 1v4 ile maçı 14-15’e kadar getirmeyi başaran Eternal Fire, son roundda Sangal galibiyetine engel olamayarak maçtan mağlup ayrılan taraf oldu.

Bir karşılaşması daha olan Sangal Esports için bu kez rakip No Limit Gaming idi. Kyuubii‘nin eski takımı olan ve önceki yıllarda ScrunK ile S3NSEY‘in de formasını giydiği No Limit Gaming, başlangıçta karşısında zorlandığı temsilcimizi son roundlarda çözmeyi başardı ve 16-13’lük galibiyetle ilk mücadelesinden mutlu ayrıldı.

Sıkı bir mücadele ile ESEA S40 Advanced maratonuna başlayan temsilcilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

Exit mobile version