Secretlab ve Riot Games, Oyuncu Koltuğu Koleksiyonunu Duyurdu

Secretlab ve Riot Games, Oyuncu Koltuğu Koleksiyonunu Duyurdu

Secretlab ve Riot Games, Ionia’nın sihirli toprakları ve sanal pop müzik kız grubu K/DA’dan esinlendiği dünyanın ilk resmi League of Legends Şampiyon koltuklarını paylaştı. Secretlab League of Legends Şampiyonlar Koleksiyonu, ikilinin uzun süredir devam eden ortaklığına dayanıyor.

Secretlab koltuklarının iddialı konforu ile League of Legends’ın canlı sanat tarzını birleştirerek oluşturulan bu proje, Secretlab ile Riot Games arasındaki bugüne kadar gelmiş geçmiş en iddialı proje olarak görülüyor. Oyuncu ve koleksiyoncuların League of Legends dünyasından bir parçaya sahip olmaları için oldukça iyi bir fırsat olduğu düşünülüyor.

Riot Games’in önde gelen turnuvalarında, Dünya Şampiyonası ve en üst düzey etkinliklerde tercih edilen koltuk markası olan Secretlab, hem seçkin sporcuları hem de milyonlarca oyuncuyu desteklemek için Riot Games’in tercihi olarak piyasada yer alıyor.

League of Legends, 2019 Dünya Şampiyonası Finali sırasında 21,8 milyon ile dakika başına düşen izleyici rekorunu (AMA) kırarak en popüler global espor oyunu oldu. Secretlab’ın Şampiyonlar koleksiyonu, bu popüler oyunun 10 yılı aşkın ömründeki ilk örnek olarak karşımıza çıkıyor. Hayranların en sevdiği şampiyonlar olan Akali, Ahri ve Yasuo’ya hayat veren parçalar ile mor ve altın rengine sahip K/DA Edition bir koltuğu içeriyor.

Bu benzeri olmayan seriyi oluşturmak için Secretlab tasarım ekibi, özenle seçtikleri renk paletinden üzerinde bulunan ince motiflere kadar her şampiyonu çarpıcı ayrıntılarıyla işlemek için League of Legends’in karakter sanatçılarıyla yakın bir şekilde çalıştı. Her şampiyonun hikayesini, orijinal karakter tasarımını incelediler ve benzersiz yönlerini anlayıp bu öğeleri Secretlab’ın imza nitelikli koltuklarına nasıl uygulayabileceklerini belirlediler. Farklı malzemeler, dokular ve nakış teknikleriyle deneyler yapıldı ve seri, en sonunda daha önce hiç görülmemiş cesur bir tasarıma ulaştı.

Ödüllü Secretlab 2020 Serisi’nin tüm gelişmiş özelliklerini içeren League of Legends Şampiyonlar Koleksiyonu, herhangi bir etkinlikte sahne almaya ve oyun deneyimini üst düzeye çıkarmak isteyen League of Legends hayranlarına dünya standartlarında benzersiz deneyimler sunmaya hazırlanıyor.

Exit mobile version