sh1ro, Yılın İlk MVP Ödülünü Alan İsim Oldu

CSGO sahnesinde 2021 yılının en iyi dördüncü oyuncusu olarak seçilen Gambit Esports oyuncusu sh1ro, özellikle geçtiğimiz sene gösterdiği yükselişten sonra 2022’ye de oldukça hızlı başladı. Kariyerinin de dördüncü MVP ödülünü alan sh1ro’nun bu başarıya ulaştığı etkinlik ise finalde Entropiq ekibini mağlup ettikleri Funspark ULTI Finals oldu.

sh1ro bu başarıya ulaşırken birden fazla önemli istatistiği de bir araya getirdi. 1.43 rating, +102 K/D farkı, %54.9 oranında çoklu skor alınan round, açılış skorlarında %80 başarı ve 1.41 impact rating gibi oldukça ciddi bir başarının sonunda böyle bir ödülü kazanması ise kesinlikle tesadüf değil. 20 yaşındaki genç yetenek, en iyi maçını henüz etkinliğin açılışında Complexity’ye karşı oynamıştı. Akıllara zarar bir performans gösterdiği Dust2 haritasında 1.95 rating ve 31 kill ile oynayan sh1ro, yalnızca bu haritada değil her karşılaşmada stabil olarak rakiplerini oldukça zorlayan bir oyun ortaya koydu.

MVP ödülü için diğer iki aday ise sh1ro’nun takım arkadaşları Ax1Le ve HObbit idi, ancak etkili performanslarına karşın sh1ro ile kıyaslandıklarında ister istemez gölgede kalmaktan kaçamadılar.

Exit mobile version