shox, Nakama ekibinden ayrıldı

Richard “shox” Papillon, BLAST.tv Paris Major 2023’e girme umuduyla Edouard “SmithZz” Dubourdeaux ile kısa bir süre yeniden bir araya gelmesini sağlayan Nakama ekibinden emekli olduğunu duyurdu.

BLAST.tv Paris Major 2023: European RMR Open Qualifier’ı geçemeyen ve çevrimiçi turnuvalarda silik kalan Nakama, Ocak ayında çıktığı yolculuğundan bu yana bir iz bırakmayı başaramadı. Bu durum, shox’un takımdan çekilmesine yol açtı. Şimdilik geri kalan oyuncular, takımın adı altında rekabet etmeye ve ESEA Advanced slotunu kullanmaya devam edecek.

TwitLonger aracılığıyla bir açıklama paylaşan shox, “Bugün Nakama’dan emekli olduğumu duyurmanın üzüntüsü içindeyim. Ocak ayının başından beri projeyi verimli, çekici ve genç oyuncular için bir gelecek kaynağı haline getirmek için tüm bedenimi ve ruhumu verdim.” sözleriyle durumu hayranlarına bildirdi. Majör galibi ve dört kere En İyi 20 oyuncu arasında yer alan shox, takım arkadaşlarının eğitim kampları, sponsor arayışları ve projeyi uzun soluklu olarak stabil hale getirmek için finansal yardım sağlıyordu.

CS oynama ve rekabetçi duygusundan kopmadığını belirten shox, “CS2’nin haberi beni çok heyecanlandırdı ve tutkumu yaşamaya devam etmemi sağlayacak bir ekip bulmak için sabırsızlanıyorum.” sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Exit mobile version