Shroud, Valorant Kapalı Beta Sürümü Hakkında Yorum Yaptı

Shroud, Valorant Kapalı Beta Sürümü Hakkında Yorum Yaptı

Bütün bir hafta sonunu Riot Games’in merakla beklenen birinci şahıs nişancı oyunu Valorant’ın kapalı beta sürümünü oynayarak geçiren eski profesyonel CS:GO oyuncusu Mike “Shroud” Grzesiek, oyundaki tüm karakterleri ve silahları denediği ve yorumladığı iki video yayınladı.

İlk önce şu an için oyunda yer alan 10 karakterin özelliklerini ve yeteneklerini açıklayan Shroud, Omen’in benzersiz yeteneklerinin ona çeviklik veren ve ekibin önemli turlar kazanmasına yardımcı olabilecek oldukça faydalı özelliklerine dikkat çekiyor.

Diğer videosunda ise silah, zırh ve kahraman özellikleri ile Valorant’ın oyun içi ekonomisine değindi.

Shroud, özellikle hafif ve ağır zırh olmak üzere iki farklı zırh tipine sahip olunması durumunu sevmediğini belirtti: “İki farklı seçeneğin olması ve hangisini giyen karakteri öldürmek için ne kadar mermi gerektiğini bilemememizin yarattığı tutarsızlık çok can sıkıcı.”

Shroud’un Valorant’ta en sevdiği silah ise Phantom oldu. Phantom, CS:GO’daki susturuculu M4A1’e oldukça benzeyen bir silah.

Shroud son olarak Valorant’taki yetenek sisteminin eşsiz olduğunu söylüyor. Ancak burada eşsiz olarak bahsedilen yeteneklerin kendisi değil. Eğer bir oyuncu bir yetenek alır ve o turda yeteneğini kullanamadan ölürse, bir sonraki turda hala o yeteneği kullanabiliyor.Shroud, bu özelliğin hem ‘casual’ hem de rekabetçi oyunlarda harika bir oyun deneyimi sunduğunu söylüyor.

Valorant’ın kapalı betasını oynadıktan sonra Riot Games’in yeni rekabetçi nişancı oyununu çok beğendiğini söyleyen ve “Çok çok çok uzun zamandır oynadığım en iyi oyunlardan biri!” diyen Shroud, başka oyunlar yerine Valorant’ı oynamayı tercih edeceğini söylüyor.

PUBG Fantezi Battle Royale Süresi Uzatıldı

Exit mobile version