Soniqs PCS4 Amerika Şampiyonu Oldu

Herkes tarafından kısaca Soniqs olarak anılan Kuzey Amerika ekibi Susquehanna Soniqs, PUBG Continental Series 4 etkinliğini de şampiyon olarak tamamlamayı başardı. PUBG Global Invitational.S etkinliğinde de son hafta gösterdiği kritik performansla şampiyon olmayı başaran Soniqs, $250,000 değerindeki ödül havuzundan $60,000 kazandı.

Bu başarının bir diğer ödülü ise Soniqs hanesine yazılan 450 PUBG Global Championship puanı oldu. İkinci sırada 270 puan ile onları takip eden Dodge ile üçüncü sırada 215 puanla yine bir diğer önemli Amerika takımı Oath vardı. Dördüncülüğü ise 180 puan ile Dignitas aldı. Soniqs, ayrıca seri galibi olarak $20,000 alırken turnuvanın “Çılgın Takımı” olarak seçildikleri için ek bir $5000 ödüle de hak kazandı. Turnuvanın MVP ödülü Amerikalı oyuncu Tristan “Shrimzy” Nowicki’ye gitti. Başarılı oyuncu, bu galibiyetin onlar için ne kadar önemli olduğunu ve üç haftanın da inanılmaz kritik noktalarda kazanıldığını belirtti. Takım arkadaşlarından övgüyle bahseden oyuncu, organizasyona onları her şartta destekledikleri için teşekkür etti.

Soniqs koçu ve menajeri Sean “Syllogic” Yi de takımın oyuncularına olan hayranlığını gizlemedi. Galibiyetin mutluluğuyla birlikte oyuncuların bir diğer PUBG Esports zirvesi için hazır olduklarına inancının tam olduğunu belirten Syllogic, birlikte çalışmak isteyebileceği en harika, dayanıklı ve kararlı takım arkadaşlarına sahip olduğunu söyledi.

Exit mobile version