Starladder CIS RMR 2021 Grup Aşaması Tamamlandı

2021 Yaz mevsiminin önemli RMR etkinliklerinden Starladder CIS RMR 2021‘in Grup Aşaması maçları tamamlandı. Son maçın da oynanmasıyla birlikte Playoff fikstürü ve beşincilik mücadelesinin tarafları belli oldu.

Hatırlayacağınız üzere bölgeden 10 katılımcı iki gruba ayrılarak round-robin formatında bir grup mücadelesine dahil oldular. Özellikle iki grup arasında dikkat çeken bir güç farkı olduğu da önemli detaylar arasındaydı. Geçtiğimiz 5 gün boyunca oynanan maçlarda karşılaştığımız tek sürpriz sonucun Virtus.pro’nun yaşadığı hezimet olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Diğer yandan beklendiği üzere A Grubu’nda Gambit‘in dört maçın dördünü de kazandığını ve Natus Vincere’nin 3 galibiyetle liderlik takibinde olduğunu görüyoruz. Üçüncü sırada grubu tamamlayarak Cumartesi günü oynanacak olan beşincilik maçına kalan forZe’yi ise Nemiga ve Akuma takip etti. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan skandal olaylarla adı sıkça duyulan Akuma, -65 gibi bir averaj ile beklenmeyen bir sonuç aldı. B Grubu’nda ise liderlik koltuğunda bir diğer dörtte dört yapan ekip Spirit‘i görüyoruz. Playoff aşamasına Spirit ile birlikte geçen K23 de averaj farkıyla Entropiq’i beşincilik maçına göndermeyi başardı. Etkinliğe erken veda eden diğer iki takım ise 100PG ve Virtus.pro oldu.

Artık sırada Playoff aşaması ve beşincilik mücadelesi var. Bugün TSİ 17.00’da başlayacak olan Playoff maçlarıyla etkinlik kaldığı yerden devam edecek. İlk maçta Gambit ile K23‘ü sahada göreceğiz. Ardından Natus Vincere ile Spirit kozlarını paylaşacaklar.

Exit mobile version