STEELSERIES, KONTROLFREEK, VE BLIZZARD ENTERTAINMENT, DIABLO IV LIMITED-EDITION Koleksiyonu için bir araya geldi

Oyun ile kültürü birleştiren orijinal espor markası SteelSeries, Performance Gaming Gear’ın yaratıcısı KontrolFreek ve Diablo serisinin yaratıcısı Blizzard Entertainment orijinal Diablo‘nun karanlığının, Diablo II’nin ilerleme unsurlarının, Diablo III’ün içgüdüsel savaşının ve Diablo IV‘ün uçsuz bucaksız dünyasının birleşimi olan sınırlı sayıda üretilen yeni bir oyun ekipmanı koleksiyonunu tanıttı.

Diablo evreninden ilham alan sınırlı sayıda üretilen koleksiyon, ödüllü Arctis Nova 7 Kablosuz Kulaklık, Aerox 5 Kablosuz Oyun Faresi, QcK Heavy XXL Mousepad, SteelSeries Artisan Klavye Tuşları ve KontrolFreek Performans Kontrol Çubukları aracılığıyla Korunak dünyasını hayata geçiriyor. Sınırlı sayıda üretilen koleksiyondan seçili öğeleri satın alan oyuncular, bonus olarak Diablo IV için özel bir oyun içi kozmetik öğe alacak. 

Diablo IV x SteelSeries işbirliğinin bir parçası olarak, Diablo’nun ses mühendisleri, SteelSeries Sonar Ses Yazılım Paketini kullanarak oyuncuların oyun içi seslerini başka bir boyuta taşımalarına olanak tanıyan resmi bir EQ ön ayarı oluşturdu. Sonar, oyuncular için birinci sınıf parametrik EQ aracılığıyla güçlü ses özelleştirmesi sunan, sektör lideri bir ses yazılımıdır. Oyun oynamak için herhangi bir kulaklığı turboşarj etmek üzere özel olarak tasarlanan ve oyunlar arasında sesi, sürükleyici uzamsal sesi, ekip sohbetini ve mikrofonu kontrol etmek için sınırsız bir yetenek sağlayan Sonar, oyuncuların her bir frekansı ayarlamasına ve en önemli sesleri duymasına olanak tanır. Sonar, oyuncuların oyun anlarını kırpmasına, düzenlemesine ve paylaşmasına olanak tanıyan ücretsiz uygulama Moments‘ı ve ödüllü fare, klavye ve kulaklık serisini destekleyen SteelSeries Engine’i içeren SteelSeries GG yazılım ekosisteminin bir parçasıdır.

Exit mobile version