Stewie2K, Rekabetçi CSGO Sahnesinden Ayrılıyor

Dün geç saatlerde Stewie2K tarafından Twitter üzerinde bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Stewie2K rekabetçi CSGO sahnesinden ayrıldığını ve yayıncılığa yoğunlaşmaya karar verdiğini belirtti. Haberin zamanlaması aslında sürpriz değil. Bir gün öncesinde Evil Geniuses için neaLaN ve misutaaa olasılıklarına dair raporlar ortaya çıkmıştı ve değişeceği düşünülen oyuncular RUSH ile Stewie2K idi.

24 yaşındaki başarılı oyuncu, ilk kupasını 6 yıl kadar önce Cloud9 ekibiyle 2016’da kaldırmıştı. O dönemden bu yana iki MVP ödülü, 12 LAN kupası, bir Intel Grand Slam ve tarihte bir Kuzey Amerika takımı tarafından kazanılan tek Major olan ELEAGUE Major 2018 şampiyonluğu almayı başaran Stewie2K, kariyeri boyunca Cloud9, MiBR ve Team Liquid gibi önemli takımlarda forma giydi.

Son dönemde Evil Geniuses ile Ocak ayından bu yana dahil olduğu yolculukta takımın çalkantılı bir süreç geçirmesi sonucu aradığı başarıyı bulamayan oyuncu, tamamen emekli olup olmadığına dair bir açıklamada bulunmadı. Bir süre sonra kendisini tekrar CSGO’da veya başka bir oyunda rekabetçi sahada görme ihtimalimiz olabilir.

Exit mobile version