Summit1g, Son On Yılın En Kötü CSGO Hareketi Ödülünü Kazandı

Summit1g, Son On Yılın En Kötü CSGO Hareketi Ödülünü Kazandı

Resmi CS:GO Twitter adresi @CSGO, son on yılda yapılan en iyi harekete karar vermek adına taraftarlar için bir anket başlattıktan kısa bir süre sonra, @FishiestDude kullanıcı adına sahip bir Twitter kullanıcısı, aynı dönemde yapılan en kötü hareketi oylamak için kendi anketini başlattı.

Seçilen en kötü hareketlerin arasından dört tanesi, sonsuza dek hayranların kalplerine kazınacak şekilde öne çıktı. Bu dört hareket; summit1g’nin oyun içindeki yanıcı bölgeye ölmesi, karrigan’ın KennyS’i vurmayı denerken kaçırdığı basit vuruşlar, s1pmle’ın nitro karşısındaki bıçaklama girişiminin başarısız olması ve G2 takımının Astralis’e karşı Berlin Major 2019’da oynadığı maçta bombayı imha etmeyi unutması oldu.

Summit1g oyların %35’ini alarak birinci, G2 %33 ile ikinci, simple %20 ile üçüncü ve karrigan %12 ile dördüncü oldu. summit1g kariyeri boyunca hiçbir kupa kazanamamış olsa da, bu onun adına bir başarı olarak kabul edilebilir. O zaman Splyce takımında oynayan summit 1v2 kaldığı durumda iki rakibini etkisiz hale getirdikten sonra bombayı çözmek için hareketlenmişti, ancak kendi attığı yanıcı bombaya yakalanarak ölmüştü. DreamHack Zowie Open’da yaşanan bu komik an, her CS:GO hayranının kalbinde özel bir yere sahip oldu.

Summit1g profesyonel CS:GO sahnesinden ayrılalı çok zaman oldu ve şu sıralar yayıncılık endüstrisinde söz sahibi insanlardan biri haline geldi. Kendisine bu ödülü getiren hareketin benzerleri herkesin başına gelmekte o yüzden bu durumda utanılacak bir şey yok. Hatta aktif oyuncular arasında en iyilerden biri olarak gösterilen s1mple da bu listede. summit’in bakış açısından bakıldığında bu olayın iyi yanlarından olarak görülebilir.

Exit mobile version