Supermassive Blaze Valorant Masters Berlin’de

Valorant Champions Tour 2021 serisi yavaş yavaş son aşamalara yaklaşırken giderek artan bir heyecana sahne oluyor. EMEA Stage 3 Challengers Playoffs fikstüründe adım adım vedalar başlarken bu etkinlik sonrası 9-19 Eylül tarihleri arasında izleyeceğimiz Valorant Champions Tour 2021 Stage 3 Masters – Berlin‘de göreceğimiz iddialı ekipler de kendilerini gösteriyorlar.

Valorant Champions Tour 2021 EMEA Stage 3 Challengers Playoffs etkinliğinde Türkiye’den de önemli kadrolar bulunuyor. Fikstürde Fire Flux Esports ile Oxygen Esports ekipleri etkinliğe üst serinin ilk aşamasından dahil oldular. Supermassive Blaze ise doğrudan ikinci aşamada üst seriye dahil olan avantajlı konumda mücadeleye adım attı. İlk aşamada Oxygen Esports, rakibi Giants Gaming‘i 2-1 ile geçerek üst seride yola devam etti. Diğer temsilcimiz Fire Flux Esports ise FunPlus Phoenix‘e az farklı skorlarla mağlup olarak alt seriye düştü. İkinci aşamada hızlı bir giriş yapan Supermassive Blaze, açılışta sahnenin önemli takımlarından FunPlus Phoenix’i 2-0 ile geçerek hem Fire Flux Esports’un intikamını aldı, hem de yola iddialı bir şekilde devam etti. Oxygen Esports ise G2 Esports engeline takılarak 0-2 mağlup oldu ve alt seride Team Liquid ile ilk alt seri aşaması için eşleşti. Orada da rakibine karşı ağır bir yenilgi alan Oxygen Esports, bu kez taraftarlarını üzdü. Ardından Fire Flux Esports da üst seride Gambit Esports’a elenen rakibi Guild Esports karşısında farklı bir mağlubiyet alarak etkinliğe erken veda etti.

Son Kale Supermassive Blaze

Bu andan sonra Türk Valorant sahnesi rekabete devam eden son takım Supermassive Blaze etrafında tek yürek oldu ve Avrupa’ya bir Türk takımını göndermek için heyecanlı bekleyiş başladı. Üst seride Avrupa sahnesinde bizleri ayrıca gururlandıran cNed‘in dahil olduğu Acend, ikinci aşamadan mücadeleye dahil olarak ilk maçta Natus Vincere beşlisini 2-0 ile geçti ve Gambit Esports ile eşleşti. Gambit karşısında zorlanan Acend, yine de yıkılmadı ve 2-1’lik skor ile üst seri finaline adını yazdırarak Masters Berlin biletini alan ilk takım olmayı başardı.

Bu maçın arkasından ise herkesin adeta nefessiz izlediği Supermassive Blaze – G2 Esports karşılaşması başladı. Sosyal medyada da büyük bir kitlesi olan ve sürekli rakipleriyle tatlı sürtüşmelere konu olmasıyla ünlü G2 Esports, her ne kadar geçtiğimiz yıl ilk andan itibaren sahnenin en iddialı ve korkulan ekiplerinden olsa da Supermassive Blaze karşısında adeta varlık gösteremedi. Maçın başladığı andan bittiği ana kadar Supermassive Blaze sahanın her noktasında akılalmaz bir üstünlük kurduğu rakibini tek kelimeyle ezdi. Özellikle Izzy ve Turko‘nun keskin atışları ile pAura‘nın en kritik anlarda aldığı zor kararları ustalıkla eyleme dökmesi sayesinde G2 Esports sahaya kendi oyununu yansıtamadan alt serinin yolunu tutmak zorunda kaldı.

Böylece temsilcimiz Supermassive Blaze, 2-0’lık bu dev galibiyet sayesinde Valorant Champions Tour 2021 Stage 3 Masters – Berlin biletini alan ve Avrupa’ya Masters serisine gönderdiğimiz ilk Türk takımı olmayı başardı. Bu galibiyetin ardından sosyal medya şenlik yerine döndü, yayında sunucular ve röportaj sırasında oyuncular çılgınlar gibi sevinç gösterilerinde bulundular. Sevinmeye oldukça ihtiyacımız olan bu zor günlerde böylece yüzümüz biraz da olsa gülmüş oldu. Ancak Valorant Champions Tour 2021 EMEA Stage 3 Challengers Playoffs henüz bitmedi. Temsilcimizin önünde alacakları ödülü tırmandırabilecek maçlar var ve garantiledikleri €10,000 değerindeki para ödülü şampiyon olmaları durumunda €32,500’e kadar yükselebilir. Bu zorlu maçlarda ve önlerindeki Berlin macerasında Supermassive Blaze’e bol şans diliyoruz.

Exit mobile version