Supermassive Blaze, VCT Stage 3 Challengers İkincisi Oldu

Günlerdir hepimizin nefessiz izlediği tarihi mücadele “şimdilik” sona erdi. Bugün oynanan karşılaşmada VCT Stage 3 Challengers’ta büyük final için Gambit Esports ile karşılaşan temsilcimiz Supermassive Blaze, rakibi karşısında 1-3 mağlup oldu. Böylece şimdiye kadar Valorant sahnesinde bir Türk takımının erişebildiği en önemli başarılardan birine imza attılar. Sırada Masters Berlin mücadelesi var. 9-19 Eylül tarihlerinde oynanacak olan bu etkinlik için artık nefesler tutuldu.

Maça temsilcimiz aslında oldukça hızlı başladı. İlk harita olan Ascent‘de 13-1’lik skorla gayet hızlı bir galibiyet alan ve avantajlı konuma geçen Supermassive Blaze, her ne kadar sıkı mücadele etse de sonraki haritalarda rakibinin üstünlüğü ele geçirmesine engel olamadı. İkinci harita Split dişe diş geçen bir çekişmeye sahne oldu ancak son anda talihsiz bir round kaybeden temsilcimiz, böylece skor avantajını kaybetti. Bu andan sonra ibrenin tersine döndüğü karşılaşmada özellikle Gambit’ten nAts‘ın başarılı performansıyla fark açıldı ve üçüncü harita Bind‘da 13-5, son harita Haven‘da ise 13-3 gibi farklı skorlarla Gambit Esports galibiyeti gördük. Elinden gelenin en iyisini yapan temsilcimizi bu noktaya kadar geldikleri için tebrik ediyoruz.

Önümüzde yaklaşık 18 günlük bir hazırlık süreci var. Bu arayı Berlin’e gidecek olan takımlar çalışarak geçirirken biz izleyiciler de bu tempolu ve heyecanlı günlere kısa bir mola veriyoruz. Daha büyük bir heyecan ile sadece 2 hafta sonra tekrar sayısız taraftarla beraber bu muhteşem Masters etkinliğini izlemek için mutlaka planlarınızı yapın!

Exit mobile version