Team Liquid Tekrar adreN ile Koçluk İçin Anlaştı

Team Liquid yakın zamanda koçu Jason “moses” O’Toole ile yolları ayırmıştı. Bu ayrılığın ardından eski koçları Eric “adreN” Hoag ile yeniden anlaşan ekip, dün itibariyle imzayı duyurdu. Bu, adreN’in takımdaki üçüncü dönemi olacak. Daha önce oyuncu ve koç olarak takımda görev yapan adreN, iki ayrılıkta da Mythic ekibine gitmişti.

Team Liquid için bu seçim aslında pek de sürpriz sayılmaz. Zira takım, adreN koçluğunda yedi önemli uluslararası başarı kazanmış ve Intel Grand Slam Season 2’de mutlu sona ulaşmıştı. Takımı oldukça iyi tanıyan adreN, burada geçirdiği ilk dönem olan 2015-2016’da oyuncu olarak görev yapmıştı. Ardından 2018’de yine Team Liquid ile koçluğa geçişini gerçekleştiren tecrübeli isim, cs_summit 8 öncesi takımı toparlamak için geri dönüyor. Birkaç ay önce dünyaca ünlü AWP oyuncusu FalleN‘ın gelişi de isteneni veremeyince takım bu kez koç değişikliğine gitti. Takımın son dönemde yaşadığı diğer değişikliklerle birlikte beklentileri büyük.

adreN de bu konuda umutlu olmakla birlikte zorluğun ve sorumluluğun farkında. Her ne kadar takımı oldukça iyi tanıyor olsa da CSGO sahnesinin geçirdiği değişikliklerin farkında olduğunu belirten adreN, eski başarıların bu kez bu kadar kolay gelmeyeceğinin farkında olduğunu söyledi. Ancak Team Liquid ekibi ve oyuncuları bu zorlu şartlarda koçlarına güvenlerinin tam olduğu konusunda hemfikir. FalleN’ın da beklenen performansı yakalaması durumunda tekrar önemli bir yükseliş görmemiz olası. Takımın ilk RMR etkinliği cs_summit 8 olacak, yani 20 Mayıs’ta bu değişikliğin sonuçlarını görmeye başlayacağız.

Exit mobile version