Team SoloMid Rocket League ve PUBG Ekiplerini Dağıtıyor

Team SoloMid Rocket League ve PUBG Ekiplerini Dağıtıyor

Team SoloMid (TSM) bugün yaptığı duyuru ile PUBG ve Rocket League ekiplerini dağıttığını duyurdu. Altı takım üyesi ile yollar ayrılırken, üç üye TSM adı altında mücadele etmeye devam edecek.

Blog sayfasında yayınlanan duyuruda, her iki takımdan da övgüyle bahseden TSM “İki ekip de geçtiğimiz yıllarda harika mücadeleler sergileyip, geçtiğimiz yıllarda birçok zorluğu atlatmayı başardı. Onlar ile yollarımızı ayırmak oldukça üzücü.” diyor. TSM adı altında mücadele eden PUBG ekibinden Chritopher “Fexx” Wheddon ve Jere “Jembty” Kauppinen ile Rocket League takımından Ramco “remkoe” den Boer, Otto “Metsanauris” Kaipiainen, Joonas “Mognus” Salo ve Nicolai “Snaski” Vistesen Anderson oyuncular, takım ile yollarını ayırıyor. 

Rocket League takımının eski kaptanı “remkoe”, takımların dağılacağı hakkınad bilginin kendilerine önceden verildiğini söylüyor. “Takım persormansının ana sebep olduğunu düşünüyorum. Gerçi şu anda bile, dünya sıralamasında ilk ikiye girmediğimiz sürece 2021 yılında TSM adına oynayabileceğimizi düşünmüyordum.” 

TSM ekibinin yakın gelecekte yeni bir Rocket League takımı kurmayı planlamadığını da söyleyen “remkoe”, bunun için oyunda ya da ligde bir değişim olması gerektiğini belirtti.Bu açıklama, Team SoloMid’in ilerleyen zamanlarda Rocket League ve PUBG mücadelelerine girebileceği açıklaması ile çelişiyor. 

TSM sosyal medya ve topluluk yöneticisi Duncan Cox, takımın oyunlara dönmek için planlar yapmaya başladığını Reddit üzerinde yapılan bir tartışmada onayladı. Cox kimlerin peşinde olduklarını ya da takımların ne zaman geri döneceğini ise söylemedi.

PUBG takımında mücadele eden Michael “mykLe” Wake, Rory “rawryy” Logue ve Renê “Braexco” Rehling, TSM ekibinde kalmaya devam ediyor. Bu üç oyuncu, bundan böyle ekibin yayıncı ve içerik üreticisi olarak çalışacak. “Bu oyuncuların her biri çalışma etiklerine uygunluğunu ve başarılı olma konusundaki kararlılıklarını kanıtlamış kişiler.” 

Exit mobile version