Team Vitality, Transfer Duyurusuyla Ortalığı Salladı

Fransız ekip Team Vitality özellikle 2021 yılını oldukça zor geçirmiş ve çalkantılardan ancak yıl sonunda adım adım kurtulmaya başlamıştı. Kadroda yaşanan birçok sorunun ardından 2020 yılını mumla arayan Vitality, bu zorlukların ardından 2022 sezonuna bir hayli iddialı girmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz dakikalarda bir süredir beklenen duyurulardan biri daha geldi ve Team Vitality resmen Astralis’ten ayrılan dev üçlü Magisk, dupreeh ve zonic‘i bünyesine kattığını duyurdu. Bu bağlamda artık Fransız oyunculardan oluşan bir kadro yerine uluslararası bir formata dönüldüğünün de altını çizen ekibin potansiyeli tüm CSGO camiasını heyecanlandırmış durumda.

Özellikle genç yetenek ZywOo ile bir araya gelmesinden ötürü çok büyük beklenti yaratan üç dev isme yine apEX kaptanlık etmeye devam edecek. apEX, koç görevinde zonic ve analist konumunda MaT ile birlikte çalışarak bu kadroyu sahada zafere taşımak için uzun süredir yakından seyretme şansı bulduğumuz kaptanlık becerilerini konuşturacak. ZywOo, transferlerle ilgili yaptığı açıklamada hem kendisinin, hem de takımın bu üç efsaneden öğrenecekleri çok şey olduğunu açık bir şekilde belirtti.

An itibariyle takımın performansına gölge düşürme ihtimali olan tek konu dil bariyeri, zira takımdaki hiçbir oyuncu İngilizce konuşan bir kadroda oynamış değil. Ev sahipleri Fransızca, misafirleri ise Danca konuşan bir karmanın artık İngilizce’ye döneceğini düşünürsek her ne kadar herkesin belirli bir seviyede bilgisi olsa bile alışma süreci mutlaka bir handikap yaratacaktır. Bizler de çok büyük beklentiler yaratarak karşımıza çıkan bu kadronun neler başaracağını önümüzdeki aylarda görmeyi sabırsızlıkla bekliyor olacağız.

https://twitter.com/TeamVitality/status/1478773292081115138?s=20
Exit mobile version