Team Vitality ve CORSAIR İle Uzun Vadeli Bir Ortaklığa Adım Atıyor

Fransız organizasyon Team Vitality, bilgisayar ekipmanları üreten CORSAIR ile uzun vadeli bir ortaklık imzasını atıyor.

Team Vitality ve CORSAIR İle Uzun Vadeli Bir Ortaklığa Adım Atıyor

CORSAIR, Team Vitality ile birlikte çalışarak, mücadeleci oyuncuları hedef alan “özel geliştirilmiş” ekipmanlar hazırlamayı planlıyor. Team Vitality’nin CEO’su Nicolas Maurer konu hakkında “CORSAIR markası ile gerçekleştirilen bu ortaklık, Team Vitality’nin attığı büyük adımlardan birisi olacak.” diyor. “Bu kadar büyük bir marka ile uzun süreli bir anlaşma imzalıyor olmak, sektörün ne kadar geliştiğinin de göstergesi. Espor izleyicileri gün geçtikçe artarken, sektörün yol gösteren isimlerinden birisi olmak bizim için gurur kaynağı.”

Bu anlaşma ile birlikte Team Vitality’nin ortakları olan Adidas, Renault, Orange, AFFLELOU Group, Red Bull ve Quersus’un yanına CORSAIR’de katılmış oldu. Corsair ayrıca FC Schalke 04 Esports, Team Envy, Method, BIG ve Team Secret gibi takımlar ile de anlaşma yapmış durumda.

CORSAIR’ın Oyun Pazarlama Bölümü yöneticisi Lauren Premo “Fransa’nın en büyük espor isimlerinden biri ile ortaklık kurmaktan heyecan duyuyoruz.”” diyor. “Team Vitality dünya çapında büyük oyunlarda elde ettiği zaferler ile ne kadar büyük bir takım olduğunu defalarca gösterdi. CORSAIR ekipmanlarını kullanarak alacakları galibiyetlerde de onları desteklemeye devam edeceğiz.”

Özellikle ekipman üreticilerinin takımlar ile anlaşmalar yapması yeni bir durum olmasa da, bu anlaşmanın en dikkat çeken tarafı uzun vadeli olması. Sadece 1 yıllık anlaşmalara alışmış iken, bu şekilde birden çok yıl devam edecek anlaşmalar alışılmadık bir gelişme. Team Vitality son aylarda oldukça öne çıkmaya başlamıştı ve bu anlaşmanın da organizasyonun adını pozitif yönde etkileyeceği kesin. 

Emekli Spiker MonteCristo, Cloud9 Ekibine Katıldı

Exit mobile version