FIFA Oyuncusu Timlatka, Bu Sene FIFA Points Satın Almayacak

FIFA Points, birçok oyun içi alışveriş yapmayı sağlayan ve bunun yanında bazı oyuncular arasında bir ‘itibar’ göstergesi. Bu da kimi insanları oyun içi para birimi olan FIFA Points’i popüler bir pozisyona getiriyor. Geçtiğimiz günlerde Schalke 04 Esports’un oyuncularından timlatka, bu düşünce yapısına karşı bir aksiyon aldı.

Schalke 04 Esports’un profesyonel FIFA oyuncusu Tim “timlatka” Latka, geçtiğimiz Cumartesi günü bu sene hiç FIFA Points satın almayacağını açıkladı. Bunun sebebi olarak ise insanların ‘cüzdanlarının’, oyun içi yeteneklerini belirleyen bir faktör olarak görülmesine katılmamasını gösterdi.  Bu kararını oyuncusu olduğu Schalke 04 Esports’un üstünden yapan timlatka, birçok kişiden destek aldı.

Oyuncusunun verdiği kararı destekleyen Schalke 04 Esports, Latka’ya FIFA Points için ayırtılan ödeneğin Robert Enke Vakfına bağışlanacağını açıkladı.

“İnsanların cüzdanlarının oyun yeteneklerini tanımlamasına karşı çıkan FIFA oyuncumuz timlatka bu sene hiç FIFA Points almayacağını açıkladı.

Biz de onun bu kararını destekliyoruz ve kendisine bunun için ayrılan parayı Robert Enke Vakfına bağışlamaya karar verdik.

Exit mobile version