Tulpar PROTALITY EMEA TOUR başlıyor!

PUBG Protality Series 2024 yılına Tulpar PROTALITY EMEA TOUR ile başlıyor! 8.000$’lık ödül havuzuna ve iki Wildcard hakkına sahip olan turnuva, bu sezon ilk defa EMEA bölgesinde düzenleniyor! Wildcard’lar ile EMEA bölgesinden iki takım, PUBG EMEA Championship: Spring’in Playoff aşamasına gitme şansı yakalayacak.

eSports360’ın 2019 yılından beri düzenlediği ve Türkiye’de PUBG ekosisteminin sınırlarını her zaman bir adım daha ileriye taşıyan Gaming ve Espor projelerinde bir zirve olan Tulpar PROTALITY EMEA TOUR, 120 farklı ülkenin arasından en iyi iki takımı belirleyecek. 

Üst Grup aşamasından itibaren hem İngilizce hem de Türkçe canlı yayınlar aracılığıyla izleyiciler ile buluşacak olan Tulpar PROTALITY EMEA TOUR, Şubat ayında başlıyor. Canlı yayınlar ise Mart ayında başlayacak olan Üst Grup maçlar ile birlikte https://www.twitch.tv/pubg_battlegroundstr ve https://www.twitch.tv/pubg_battlegrounds kanallarında yayınlanacak.

Tulpar PROTALITY EMEA TOUR’un 8.000 $’lık ödül havuzu içerisinde ilk 8 takımın alacağı miktarlar şu şekilde:

Tulpar PROTALITY EMEA TOUR elemeleri ve Final aşaması tarihleri şu şekilde:

Tulpar PROTALITY EMEA TOUR hakkındaki tüm bilgileri almak ve gelişmeleri takip etmek için PROTALITY.GG adresini ziyaret etmeyi unutmayın.

Exit mobile version