Tulpar PROTALITY EMEA TURU Büyük Finali’ne Gerisayım Başladı

Tulpar PROTALITY EMEA TURU Büyük Finali'ne Gerisayım Başladı

Tulpar PROTALITY EMEA TURU Büyük Finali'ne Gerisayım Başladı

PUBG: BATTLEGROUNDS turnuvası PROTALITY, 2024 yılında ilk etkinliği Tulpar PROTALITY EMEA TOUR ile Türkiye’de başlayıp Avrupa sahnesine taşınan PUBG PROTALITY Serisi’nin ilk EMEA şampiyonunu taçlandıracak.

Bu sezon, Avrupa, Orta Doğu ve Türkiye’den takımların katılabildiği Açık Elemeler’i bünyesinde barındıran Tulpar PROTALITY EMEA TOUR’un galibi ve ikinci takımı, turnuvanın sahip olduğu iki adet Wildcard ile 16-17-18 Mart’ta gerçekleşecek PUBG EMEA CHAMPIONSHIP: SPRING’in Playoff aşamasına direkt katılım hakkı kazanacak.

Yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlar ve çevre birimi ürünleri alanında faaliyet gösteren Monster Notebook, global markası Tulpar’la PUBG: BATTLEGROUNDS turnuvası PROTALITY’nin global ana sponsoru oldu. eSports360 tarafından hazırlanan ve 5. yılında da büyümeye devam eden PROTALITY, mücadeleyi bir üst seviyeye taşıdığı Tulpar PROTALITY EMEA TOUR’da tüm EMEA bölgesinin en iyi iki takımını arıyor. 

Büyük Final’de 256 katılımcı takım arasından en iyi 16 takım ve 9 davetli takım yer alacak. Tulpar PROTALITY EMEA TOUR bu mücadeleyi İngilizce olarak twitch.tv/pubg_battlegrounds ve Türkçe olarak twitch.tv/pubg_battlegroundstr adreslerinden izleyicileriyle buluşturacak.

8.000 Amerikan Doları ödül havuzuna sahip Tulpar PROTALITY EMEA TOUR’un Büyük Final maç günleri şu şekilde:

Üst Grup’tan Büyük Final’e çıkmaya hak kazanan katılımcılar şu şekilde:

Alt Grup’tan Büyük Final’e çıkmaya hak kazanan katılımcılar ise şöyle:

Turnuva formatı, takvim ve kurallar hakkında detaylı bilgi için, PROTALITY.GG adresini ziyaret edebilirsiniz.

Exit mobile version