Turkey5 Takımının Yeni Adresi Sangal Esports

Turkey5 Takımının Yeni Adresi Sangal Esports

Türk CS:GO’sunda önemli bir yere sahip Turkey5 ekibi, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımlar ile yeni bir oluşum sinyalleri vermişti

Şimdilik, ekipten Beyaz ve Paz’ın paylaştığı Mavi-Beyaz fotoğrafın ne anlama geldiğine dair topluluktan bir sürü söylenti çıktı. Schalke 04‘ten ABB ASKİ E-Spor Kulübü‘ne kadar geniş bir yelpazede, yeni organizasyon ne olacak diye çeşitli tahminler üretildi.

“Turkey5’da Neler Oluyor” başlığı ile bir site, 26 Nisan 2020 saat 21:00 için geri sayım yaptı. Ekibin, önemli duyurular öncesi belki kamuoyu oluşturmak, belki de heyecan yaratmak için bu tarz çalışmalar yapması yeni değil. Ancak kesin haberin şimdiden doğru tahmin edilse bile doğrulanacağı bir kaynak yoktu.

Olayın garip bir perspektifi ise geçtiğimiz saatlerde Furious ve l0gicman’ın paylaştığı, ters renklere sahip Tweet oldu.

Oyuncunun bio’sunda geri sayım yapan sitenin olması, organizasyonla olan bağının devamlılığına işaret etse de, tam olarak bunların ne anlama geldiğini anlamak için henüz çok erken. Konuyla ilgili takımın lideri ve koç’un paylaşımları ile heyecan tavan yaptı.

Ve sonunda 26 Nisan Pazar akşamı 21:00’ı gösterdiğinde ilgili sitede gerisayım sonuçlandı ve Turkey5 ekibinin yeni adresi Sangal Esports oldu. Eski Turkey5 yeni Sangal Esports ekibine başarılar dileriz!

Exit mobile version