Turkish Stars League CSGO STARS CUP 1 Başlıyor

Türkiye’nin rekabetçi CSGO sahasındaki en köklü oluşumlarından Turkish Stars League, Haziran ayındaki rekabet sezonuyla birlikte sıcak yaz günlerini şenlendirecek harika bir etkinlik daha düzenliyor. 18 Haziran tarihine kadar kayıtların açık olacağı Turkish Stars League CSGO STARS CUP 1 etkinliği, 32 takımlık fikstürüyle bileğine güvenen Türk CSGO oyuncularını sahada ağırlayacak.

Format ve ödül noktasında bizleri nelerin beklediğine de kısaca göz atalım. Birçoğumuzun turnuvalarda görmeye alışık olduğu tekli eleme formatı, yine bizlere hata payının olmadığı ve heyecan dolu bir CSGO zevki sunmaya geliyor. Final maçı haricindeki tüm maçların da Bo1 usulü oynanacağını hesaba kattığımızda izleyeceğimiz her round çok kritik olacak diyebiliriz. Yalnızca final karşılaşması Bo3 usulü oynanacak ve bizlere turnuva boyunca göreceğimiz en adrenalin dolu rekabeti izletecek. Turnuva sonunda bizleri bekleyen ödül havuzu dağılımında ise şampiyon takıma 100000 FACEIT puanı, ikinci takıma 50000 FACEIT puanı, üçüncü ile dördüncü takımlara ise ayrı ayrı 10000 FACEIT puanı verilecek. Turnuvanın MVP ödülünü alan oyuncuya ise ayrıca 1 aylık Turkish Stars League aboneliği hediye edilecek. Bu etkinliğin belki de en önemli yanlarından biri ise Türkiye’de ikamet eden herkese açık olması. Yetenek seviyesine dair bir sınır bulunmayan Turkish Stars League CSGO STARS CUP 1, bu bağlamda sürprizlere çokça açık bir etkinlik olacak.

Bu heyecanlı etkinliğin yanı sıra, Turkish Stars League tarafından her ay düzenlenen sezonlar hız kesmeden Haziran başında açılan sezonla devam ediyor. Master Division, Division 1 ve Division 2 olmak üzere farklı yetenek gruplarındaki oyunculara farklı ödüller dağıtan Turkish Stars League, CSGO’da profesyonel seviyeye ulaşmak isteyen Türk oyunculara harika bir rekabet ve gelişim şansı sunuyor.

Exit mobile version