Twitch Rivals, Latin Amerika’da CSGO Turnuvası Düzenliyor

Twitch Rivals turnuva serisi, birçok oyunda Twitch yayıncılarının arasından ünlü simaların katıldığı etkinliklerin düzenlendiği bir rekabet ortamı. Şimdiye dek hem eğlencelik, hem de oldukça ciddi rekabete açık oyunlarda birçok turnuva düzenlenen serinin yakın zamandaki durağı ise CSGO. Latin Amerika kıtasında düzenlenen bu etkinliğin detaylarını sizler için derledik.

Latin Amerika’daki Twitch içerik üreticilerini ve bölgenin CSGO’daki espor oyuncularını bir araya getiren bu etkinlik üç gün sürecek. Etkinlikte $25,000 değerinde bir ödül havuzu mevcut. Etkinliğe 20 oyuncu katılacak ve bu oyuncular dört takıma ayrılacaklar. Ödül dağılımı ise birinci olan takıma $10,000, ikinci olan takıma $7,000, üçüncü ve dördüncü olan takımlara ise $4,000 şeklinde. Katılan tüm takımlara bu bağlamda bir ödül verilmiş olacak. 

Turnuva Formatı

Turnuvadaki üç günlük maratonun açılışı “drafting” serisi ile yapılacak. Bu seride takım kaptanları seçilecek ve seçilen bu kaptanlar da takımlarına alacakları oyuncuları seçecekler. İkinci gün maçları Round Robin Bo3 formatında oynanacak. Bu seriden en iyi iki takım final gününde oynamaya hak kazanacak. Final maçı da Bo3 üzerinden oynanacak. Harita havuzunda Dust2, Inferno, Mirage, Overpass, Vertigo, Nuke ve Train bulunacak. Harita yasaklamaları ve seçimleri alıştığımız klasik düzende yapılacak.

Maç takviminde ise ilk gün “drafting”e ayrıldığı için doğrudan maçlar olmayacak. CSGO maçları turnuvanın ikinci ve üçüncü günlerinde yapılacak. Turnuva gün ve saatleri ise şöyle:

Bu saatler check-in saatleri olarak belirtiliyor, yani yukarıda gördüğünüz saatleri takip eden 60 dakikalık süreçte maçlar başlayacak diyebiliriz. Turnuvayı takip etmek isteyenler, katılımcıların açacakları kişisel yayınların yanı sıra resmi Twitch Rivals kanalından da mücadeleyi takip etme şansına sahipler.

Exit mobile version