Ubisoft, Auto Chess Battle Royale Oyununu Yayınlayacak

Ubisoft, Auto Chess Battle Royale Oyununu Yayınlayacak

Ubisoft hem Auto Chess hem de Battle Royale türünü birleştirerek hazırladığı Might & Magic: Chess Royale oyununu Ocak ayının sonlarına doğru piyasaya çıkarmayı planlıyor.

Yeni Might & Magic, fantastik insan ve yaratıkların bulunduğu sıra tabanlı bir strateji oyunu. Ana seride bulunan strateji savaşları yerine oyun tahtasında diğer Might & Magic oyunlarının birimlerini kullanacaksınız.

Ubisoft, alıştığımız battle royale deneyimini, Auto Chess, Dota Underlords ve Teamfight Ractics oyunlarından kısa tutuyor. Chess Royale yaklaşık 10 dakikalık pratik maçlara sahip olacak. Hem bilgisayar hem de telefon için daha kısa oyunların yaygın olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda bu hamlenin gayet mantıklı olduğunu görebiliyoruz.

Benzer diğer oyunlar gibi Chess Royale de birimler arasındaki özelliklerin ve gruplaşmaların öğrenilmesi ve yararlanılmasını gerektiren bir oyun olacak.

Her maçta 100 oyuncu olacağı bilgisine sahip olsak da ne gibi stratejik sistemlere sahip olduğu bu aşamada belli değil.

Might & Magic: Chess Royale, 30 Ocak’ta bilgisayar ve telefon için ücretsiz yayınlanacak. Ubisoft’un web sitesinden oyun çıkmadan önce ön kayıt da yaptırabilirsiniz.

Sneaky Yayıncılığa Odaklanmak İçin Takımdan Ayrıldı

Exit mobile version