Valorant ajanı Jett’in güçsüzleştirilmesi isteniyor

Özellikle Valorant Championship Tour (VCT) sonrasında Jett’in güçsüzleştirilmesine yönelik fikirlerini dile getiren oyuncular çoğaldı.

Masters: Berlin yakın zamanda sona eriyor ve oyuncular bunun öncesinde Riot Games’ten Jett’in güçsüzleştirilmesini istiyor. Profesyonel sahnede özellikle nişan yeteneklerine güvenen oyuncuların seçtiği Jett, VCT’te de en çok seçilen ajan. Her ne kadar başka Düellocu ajanlar olsa da Masters: Berlin’de Jett’in seçilme oranı %84 oldu. Jett’ten sonra en çok seçilen Düellocu ajan ise %28’lik bir orana sahip.

Geçtiğimiz günlerde oynanan maçların ardından Reddit’te Jett’in güçsüzleştirilmesi gerektiğini savunan kullanıcı şöyle bir paylaşım yaptı: “Berlin, Jett’in fazlasıyla güçlü olduğunu kanıtladı. Jett alan bir oyuncu iyi bir performans sergiliyorsa onun önüne çıkmak neredeyse imkânsız. Bu problemi çözmenin en iyi yolu 100T’nin de yaptığı gibi Jett’in nerede olduğunu tahmin edip oradan uzak durmak.”

Pek çok kullanıcı da bu argümanı ortaya atan kullanıcıya hak verdi. Bir başka kullanıcı ise şöyle dedi: “Bence neredeyse bütün profesyonel oyuncular Jett’in çok güçlü olduğunda hemfikir. Sersemlemiş olsa bile hala Rüzgar Gibi özelliğini kullanabilmesi çok saçma. Bunu hâlâ neden kaldırmıyorlar anlamıyorum.”

Oyuncular forumlarda fikrilerini belirtiyor ancak Riot bu konuda bir şey yapacak mı henüz bilinmiyor. Ancak oyun topluluğunun geri dönüşlerini yakından takip eden Riot Games’in büyük bir etkinlik ortasında böyle bir değişiklik yapması büyük bir sürpriz olur.

Exit mobile version