Valorant Champions Istanbul Son 4 Mücadelesi Başlıyor

Artık Valorant Champions Istanbul etkinliğinde yalnızca dünyanın en iyi dört Valorant takımı kaldı ve Playoff aşaması da son maçlar için hazırlıklarını tamamlıyor. Bugün itibariyle oynanacak iki maçta bir takım daha dünya şampiyonluğu şansını kaybedecek.

Üst seride LOUD vs. OpTic Gaming karşılaşması ile Büyük Final eşleşmesinin ilk ismi belirlenecek. Oldukça baskın performanslarla rakiplerini birer birer eleyen iki takım, artık dünyanın en iyisi olmaya çok yakınlar. Bu karşılaşma sonucunda mağlup olan taraf, son bir şans için Karar Maçı slotlarından birine adını yazdırırken galip olan taraf Valorant Champions Istanbul için ilk finalist olacak. Diğer yandan alt seride bir ölüm kalım maçı seyredeceğiz. Etkinlik boyunca yine akıllara kazınan performanslarıyla zorlu maçlardan geçerek bu aşamaya gelen FunPlus Phoenix ve DRX VS ekipleri, Playoff açılış maçının ardından bu kez birbirlerini ölüm kalım maçında ağırlayacaklar. İlk karşılaşmayı 2-0 kazanarak rakibini erkenden alt seriye yollayan DRX VS, bu kez rövanş ateşiyle sahaya çıkan FunPlus Phoenix karşısında zorlu bir sınav verecek.

31 Ağustos tarihinden beri heyecanı giderek tırmanan ve bizlere unutulmaz maçlar izleten Valorant Champions Istanbul, artık dünyanın gözleri önünde şampiyonunu belirlemek üzere. Bu iki maçın ardından 17 Eylül‘de karar maçı ile ikinci finalist belirlenirken 18 Eylül‘de Büyük Final karşılaşmasıyla şampiyon takım kupayı kaldıracak.

Exit mobile version