Valorant Mobil, Beklenenden Daha Yakın Olabilir

Valorant Mobil, Beklenenden Daha Yakın Olabilir

VALORANT’ın kapalı betası geçtiğimiz günlerde halka açıldı ve her gün neredeyse 1.2 milyon kişi oyunu oynama şansını kazanabilmek adına Twitch yayınlarını izlerken, oyunu oynama şansı kazanan insanlar ise oyunda yeni açıklar bulmaya devam ediyor. Bir oyuncu, oyunu tablet bilgisayarına yükledikten sonra oyunu Valorant mobil tablet modunda açınca karşısına oyunu kusursuz bir şekilde oynayabilmesi için yapılmış bir tablet kontrol paneli çıkıyor.

Reddit kullanıcısı Spacixr tablet bilgisayarında VALORANT oynamaya karar verdikten sonra oyunu açtı ve karşısına oyunu dokunmatik olarak oynayabilmesi için yapılmış Valorant mobil tablet kontrolleri çıktı. Oyuncu bu durumu “Sadece tablet modunda VALORANT oynamak istemiştim. Oyunu tablet modunda açtım ve ekran tamamen tablet kontol tuşlarıyla dolmuştu. Bende antrenman moduna girip kontrolleri test ettim, hepsi hatasız çalışıyordu” sözleriyle anlattı.

Bazı kullanıcılar yanıt olarak kendi görüşlerini belirtirken, çoğu kişi Riot Games’in hali hazırda çıkmış mobil oyunlarının olduğunu ve PUBG, Fortnite gibi oyunların da mobil versiyonunun olduğunu vurgulayarak böyle bir oyunun çıkabilme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

Bu keşifin en ilginç yanı ise  Spacixr’ın bulduğu kontrollerin, meşhur veri madencisi FireMonkey’nin geçen hafta sızdırdığı dosyalarla aynı olması. FireMonkey bu konuda görüşlerini “Oyunun içinde mobil desteği var ancak bu VALORANT’ın mobil platformlara çıkacağını kanıtlamıyor. Ancak Riot oyunu mobile çıkarmak isterse bunu yapabilir.” diye belirtmişti.

VALORANT daha yeni kapalı beta sürecine girmişken Riot öncelikle yaza kadar oyunun PC platformundaki hatalarını düzeltmeye odaklanacaktır, ancak bu demek değil ki ilerleyen zamanda Valorant mobil sürümünü görmeyeceğiz.

Soldier Karakterinin Seslendirmeni Korona Virüsü Sebebiyle Hayatını Kaybetti

Exit mobile version