Valorant, Premier Adlı Yeni Turnuva Modunu Duyurdu

Riot Games tarafından son yılların en iyi çıkış yakalayan oyunlarından biri haline getirilen Valorant, uzun zamandır hayranların talep ettiği bir özelliğe kavuşuyor. Oyunun kendi bünyesinde işleyecek olan yeni turnuva modu Premier, alpha testi ile yolculuğuna başlamak üzere.

Tıpkı League of Legends’da olduğu gibi oyuncular beşer kişilik takımlar oluşturarak sezon boyunca mücadele edebilecek ve böylelikle Radiant rütbesine yükselmenin ötesinde bir meydan okumaya dahil olabilecekler. Premier modu aynı zamanda takımların daha ciddi bir ortamda mücadele ederek tecrübe kazanabilecekleri bir turnuva yapısını da beraberinde getiriyor. Oyuncular böylece çok daha kolay bir şekilde profesyonelliğe ulaşma maceralarında kendilerini geliştirebilecekleri bir zemine erişebilecekler.

Bu modun çıkış tarihi olarak yıl sonu beklentisi var, ayrıca Riot Games tarafından yapılan duyuruda alpha test için sınırlı sayıda kullanıcının dahil edileceği bir süreç yürütülecek. Bu sürecin amacı, kontrolü ve iletişimi daha pürüzsüz ve kolay tutarak birçok hatayı ve sorunu kısa sürede gidermek. Sezon yapısı ise şimdilik birkaç haftalık sürelerle tamamlanması beklenen sezonlardan oluşacak. Takımlar, yeterince iyi performans gösterirlerse sezon sonunda düzenlenecek olan büyük turnuvaya katılmak ve şampiyon olmak için şans bulacaklar.

Exit mobile version