Valorant Tarafında Agent 14 İpuçları Geliyor

Valorant Agent 14
Valorant Agent 14’ten İlk Görüntüler

2020 boyunca ortalığı kasıp kavuran ve yılbaşı döneminde küçük bir araya giren Valorant tarafında veri madencileri çalışmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay ilk ipuçlarının ortaya çıkmasıyla birlikte oyuncuların merakını cezbeden ve veri madencilerinin de odağında olan yeni ajana dair yeni bilgiler geldi.

Bu kez tüm yeteneklerinin birer birer video ile gösterildiği bu yeni ajanın çıkışının Episode 2 Act 1 ile olacağı belirtilmişti. Tarih itibariyle 12 Ocak 2021’de gelmesi beklenen bu yeni güncelleme ise artık hayli yakın. Agent 14 için resmi bir çıkış tarihi verilmiş olmasa da bu iki bilginin birbirini doğrular nitelikte olduğu düşünülüyor.

Valorant kadrosuna gelmesi beklenen yeni ajanın ismi Yoru olarak geçiyor. Reddit kullanıcısı Retro_Indietro tarafından videosu yayınlanan ancak görsellerde Rusça olarak verilen bu yetenek setinin İngilizcesi ise Kuroi_Kaze_ adlı kullanıcı tarafından verildi.

Agent 14 için Reddit’te verilen video

Valorant Bu Kez Gizlilik Taraftarı

Rusça’dan İngilizce’ye verilen bu çevirinin Riot Games tarafından duyurulması beklenen resmi içerik olmadığını hatırlatmakta fayda var. Bu önemli uyarıyı da yaptığımıza göre, Agent 14 ile ilgili olarak elimizdeki bilgilere bir göz atalım.

Daha önce ortaya çıkan samuray siluetini düşündüğümüzde gerçekten de Agent 14 için aldatmaya ve gizliliğe yönelik bir yetenek seti görmek şaşırtıcı olmadı. Zeki ve becerikli oyuncuların elinde inanılmaz bir taktik silahına dönüşebilecek olan bu yetenek seti eğer burada gördüğümüze benzer bir şekilde gelirse akılalmaz Valorant oyunları izleyebiliriz.

Yine de bütün bu Agent 14 bulgularının doğruluğu henüz kesin değil. Ancak Riot Games’in biz oyunculara yapacağı sürpriz için sanıyoruz çok uzun bir bekleme süreci olmayacak.

Exit mobile version