VALORANT, Uluslararası Ligler Ve Partnerlik Modelini Tanıttı

Riot Games, VALORANT espor ligleri ve ekosistemi için bir dizi yeni planı açıkladı. Firma, 2023’ten itibaren VALORANT’ın yeni espor ekosistemi için uzun vadeli takım ortaklarını belirlemek adına sürmekte olan faaliyetlere ek olarak üç uluslararası lig oluşturacak. Üç uluslararası ligde Avrupa, Amerika ve Asya’dan LAN ortamında canlı seyirci önünde yarışan takımlar yer alacak. ‘Haftadan haftaya’ düzenlenecek olan yarışmalarda mücadele eden takımlar, iki Masters etkinliğine ve VALORANT Champions turnuvasına katılma fırsatına sahip olacaklar.

Riot Games, uluslararası liglere ek olarak mevcut Challengers ve Game Changers sistemlerini de genişletecek. Yeni yerel liglerin açılmasının, uluslararası liglere ulaşmak isteyen ve gelecek vadeden yetenekler için fırsatları arttırması da bekleniyor. Yapılan açıklamaya göre bu ligler, dünyanın dört bir yanından en iyi VALORANT oyuncularını bulmak için tasarlanmış yeni bir oyun içi moda da entegre edilecek.

Riot Games, ortaklık programıyla ilgili olarak VALORANT espor liginin ortağı olma kriterlerini karşılayan takımlar için giriş ve katılım ücretlerinden feragat edecek. Buna ek olarak başarılı olan takımlar, oyun içi faaliyetler ve espor markalı içerik dağıtma imkanı üzerinde işbirliği yapma fırsatlarına erişebilecekler. 2022 sezonu şu anda, Masters ve Champions etkinlikleri için eleme görevi gören bir dizi Challengers aşamasıyla, katmanlı bir espor ekosistemini içeriyor.

Exit mobile version