Valorant Yeni Ajan İçin Sinyalleri Verdi

Heyecanlı maçlarla dolu Valorant turnuvaları seyircileri ekranlara kilitleyedursun, arka planda oyunun geliştirici ekibi çalışmaya devam ediyor. Breeze’in çıkışında gözlerin yeni ajanı aradığını bilen geliştiriciler, nihayet geçtiğimiz saatlerde müjdeyi verdiler. Valorant kadrosuna bir yeni ajan daha eklenecek.

Alışılageldik biçimde Breeze ile birlikte yeni ajanın çıkmasını bekleyen oyuncular biraz hayal kırıklığı yaşamış olsalar da, ekip bunu kaliteye öncelik vermelerinden kaynaklı bir karar olarak açıklıyor. Dengelerin en küçük değişikliklerde bile oldukça ciddi şekilde değişebildiği bir oyun olan Valorant için bu gayet mantıklı ve yerinde bir karar denilebilir.

Riot Games yetkilileri, her ajanda olduğu gibi bu ajanda da ipucu vermesi amacıyla küçük bir tanıtım metni vermeyi ihmal etmemişler. Metnin Türkçe çevirisi şu şekilde.

“Bu defa hayatı boyunca geleneksel FPS oyunlarını oynamış olan oyuncular için çok daha tanıdık gelecek yeteneklere sahip biri geliyor, ancak bunların yanında ajan kadromuzda benzersiz bir yere sahip olmasını sağlayacak belirgin dokunuşlar da olacak. Bu Ajan ile gelen işlevsellikler, çatışma becerilerinize güvenmenizi gerektirecek anlar yaratacak.

Umuyoruz ki @*&#*&!(&H! #$ &*! *%# &@! *U&^A! “@*!!*(@@*&^” (@&* ^@!^& &@! *&# &^C#^ANG W*^@ $O )(E&# *N@! S!T#$

Afedersiniz, klavyem bozuldu. Neyse. Yeni ajan çok yakında geliyor, ve sizin de onu gördüğünüz anda neler düşüneceğinizi görmek için sabırsızlanıyoruz!

Riot Games yapımcıları yine oyuncuların içerisindeki merakı arı kovanı gibi dürten küçük oyunlarını yapmaktan geri durmamışlar. Diğer yanda halihazırda oyunda bulunan ajanların da dengeleme süreçlerinin devam ettiğine dair bazı bilgiler var. Geliştiriciler özellikle Viper’ın yakın zamanda gördüğü önemli değişikliklerin halen izlenmekte olduğunu belirtiyorlar. Ayrıca Breach, Skye, Yoru ve Astra için de geleceğe yönelik dengeleme düşünceleri olduğu not düşülmüş. Bu değişikliklerin ve yeni ajanın 3.0 yamasında oyuncularla birlikte olacağını düşünürsek fazla beklemeyeceğimizi söyleyebiliriz.

Exit mobile version