Valorant Kapalı Betası En Güçlü Karakteri Raze!

Valorant Kapalı Betası En Güçlü Karakteri Raze!

Valorant kapalı betası hakkında çıkan sızıntılar doğru çıktı. Erken erişim aşamasında yayınlanan videoları ve data minerlar tarafından oyun içi dosyalarında yapılan aramalar ile çok fazla bilgi edinme fırsatına sahip olduk. Bu bilgilerden bir kısmı ise yeni ajan Raze hakkındaydı. 

Raze’in yetenekleri ve modeli hakkında bilgileri, oyun kapalı betaya girmeden öğrenme şansı elde etmiştik. Oyun içi dosyalardan elde edilen bilgiler, ajan hakkında fikri sahibi olmamızı sağlasa da, betaya hazır olmadığı hakkında hiçbir uyarı bulunmuyordu. Valorant kapalı betası ile birlikte kullanıma açılan Raze, diğer ajanlara göre ciddi anlamda “overpowered” olarak geliyor. 

Oyun dosyalarında Raze’in yeteneklerini gördüğümüzde, zaten güçlü bir Ajan olacağını tahmin etmiştik. Patlayıcı uzmanı olan karakter, kesinlikle sıkıcı değil. Dört farklı yeteneği var ve her biri bir şeyleri patlatmak üzerine kurulu. Nasıl sıkıcı olabilir ki?

Fakat karakteri denemek için Pratik Modu’na girdiğinizde, onun gücüne şahit olabiliyorsunuz. Standart yeteneklerinden biri olan “Blast Pack”, sizi ciddi anlamda yüksek yerlere fırlatabiliyor. Normalde ulaşılamayacak yerlere ulaşabilmeniz ise, bombaların Raze’e hasar vermemesi sayesinde mümkün oluyor.

Yere bir C4 bırakıp, patlamadan önce üstüne çıktığınızda, gökyüzüne fırlıyorsunuz. Raze’in Ultimate yeteneği olan Showstopper ile birlikte, her menzilden hasar verebilen güçlü bir roket atar sahibi olmak mümkün. Aşırı yüksek etki alanı sayesinde, zaten korkunç derecede güçlü olan yeteneğin, daha da ölümcül hale gelmesine sebep oluyor. 

Raze’in aşırı güçlü (OP) bir karakter olduğu şimdiden bir çok oyuncu ve yayıncı tarafından kararlaştırılmış bir gerçek. Eğer karakter özellikleri şimdiki gibi kalırsa, Valorant’ın metasında da Raze’i bol bol görecek gibiyiz. Fakat birçok oyuncunun şikayet ettiği karakterin, sağlam bir nerf yiyeceğini tahmin etmek zor değil. 

VALORANT Kapalı Beta Dönemi Başladı

Exit mobile version