Vikendi haritası Vikendi Reborn olarak yenileniyor

Vikendi haritası Vikendi Reborn olarak yenileniyor

KRAFTON, Inc.’in PUBG: BATTLEGROUNDS‘u, 26 Kasım’da dünya çapında canlı yayınlanan bir Geliştirici Konuşması aracılığıyla, popüler Vikendi haritasının büyük ölçekli yenilemesi Vikendi Reborn‘u resmen duyurdu.

Başlangıçta PUBG: BATTLEGROUNDS Geliştirme Planı 2022 aracılığıyla duyurulan Vikendi, 21.1 Güncellemesi PC için 6 Aralık ve konsol oyuncuları için 15 Aralık’ta yayınlanacağı zaman Vikendi Reborn adıyla resmi olarak geri dönecek. Yenilenen Vikendi Reborn haritasını deneyimlemek isteyen oyuncular, bugün PC test sunucusuna giriş yapabilirler. Aşağıda, Vikendi Reborn canlı yayını sırasında sunulan özelliklerin detayları bulunmaktadır.

Vikendi Reborn

Karlarla kaplı harita 6x6km’lik bir haritadan 8x8km’lik bir haritaya genişlediğinden, oyuncular yakında yeniden doğan Vikendi haritasının sert gerçekliğiyle yüzleşecekler. Oyuncular dikkatli olmalılar ki Vikendi Reborn, yeni Tipi Bölgesi de dahil olmak üzere birçok zorlu koşulu açığa çıkaracak. Bu bölge, harita boyunca görünen çok çeşitli kar fırtınaları nedeniyle oyuncuların görüşünü sınırlayacaktır. Vikendi Reborn’a gelen çok sayıda özellik ve bölgeleri aşağıda inceleyebilirsiniz. 

PC için 6 Aralık ve konsol için 15 Aralık’ta PUBG: BATTLEGROUNDS‘a gelecek olan Vikendi, oyuncuların geri bildirimleri dikkate alınarak yenilendi.

Exit mobile version