Virtus.Pro, Yeni Akademi Takımı VP.Prodigy’i Duyurdu

Virtus.Pro, Counter-Strike sahnesinde yıllardır başarıdan başarıya koşan ve “Polonya’nın gururu” denilebilecek bir espor kulübü. Efsane kadrosuyla herkese uzun süre birbirinden nefis maçlar izleten ve yakın zamanda bu kadronun yavaş yavaş dağılmasıyla sevenlerini üzen takım, bugünlerde doğal olarak eski formundan biraz uzak. CSGO tarihine damga vuran beşlileri NEO, byali, PashaBiceps, TaZ ve Snax ile yolları ayrıldıktan sonra yaşadığı çalkantıyı yavaş yavaş atlatan Virtus.Pro, şimdi tekrar adım adım başarılı günlerine dönüyor.

Bu başarı yolculuğunda gün itibariyle kulüpten güzel bir haber geldi. Günümüzde birçok büyük kulübün yöneldiği akademi takımı anlayışı, Virtus.Pro için de önemli. Haliyle Virtus.pro ekibinden akademi takımı haberi duymak çok da sürpriz değil. Ancak geçtiğimiz dönemlerde bu girişimi bir kez daha gerçekleştiren kulüp, bunda istediği başarıyı elde edememişti. As kadronun tekrar yapılanmasıyla ilgili çalışmalar sürerken kaynaklarını bu çizgide yoğunlaştıran Virtus.Pro, son başarıların ardından tekrar akademi takımını oluşturmaya yöneldi.

Böylelikle daha önce de çeşitli oyunlarda sahada izleme şansımız olan VP.Prodigy ekibi tekrar CSGO sahnesine çıkışına tanık oluyoruz. Kulüp, akademi takımı için ayrı sosyal medya hesapları da oluşturarak oyuncuların ve takımın başarılarına ekstra görünürlük kazandırmayı hedefliyor. Takımın yetkililerinden Mikhail Artemyev, genç kadrolarla çalışırken risk almayı sevdiklerini ve önemsedikleri noktanın gerçekten CSGO için tutkulu oyuncular bulmak olduklarını belirtiyor. Artemyev, aynı zamanda konunun sadece yetenek tabanında başlayıp bitmediğini, bir araya gelen oyuncuların sorunsuzca anlaşabiliyor olmasını oldukça önemsediklerini de sözlerine ekledi.

Yakında sahada görebileceğimiz VP.Prodigy kadrosu şöyle:

Exit mobile version