Vitality, 2023 LEC Sezonu İçin Kadrosunu Duyurdu

Haftalar süren söylentilerin ve iddiaların ardından Vitality sonunda 2023 yılı LEC sezonu için resmi kadrosunu duyurdu. Geçtiğimiz sezonda istenen başarıları elde edemeyen Vitality, uluslararası sahnede dört yıldır adını gösteremiyor. Yeni kadro, takımın orta koridor oyuncusu Perkz etrafında kuruldu.

Kadroya bölge dışından katılan iki isim Kyeong “Photon” Gyu-tae ve Zhou “Bo” Yang-Bo oldu. Üst koridor oyuncusu olan Photon daha önce T1 Challengers, SANDBOX Challengers ve Gen.G Academy takımlarında görev almıştı. Diğer yanda ormancı olan Bo ise Vitality ile bu yılın Haziran ayında anlaşma imzalamış ve yedek konumuna geçmişti. Daha önce FunPlus Phoenix ekibinde de oynamış olan Bo, şimdi as kadroda yer alacak.

Diğer iki yeni isim ise ADC rolünde Matúš “Neon” Jakubčík ve destek rolünde Norman “Kaiser” Kaiser oldu. Neon, daha önce LEC takımlarından Misfits ile oynamıştı. Kaiser ise MAD Lions ile geçirdiği sürede ismini oldukça güçlü şekilde duyurma imkanı buldu. MAD Lions, geçtiğimiz yıl LEC sahnesinde fırtına gibi esmiş ve hem Bahar hem Yaz mücadelelerini zorlanmadan kazanmayı başarmıştı.

Vitality, bu yeni kadroyla uzun süredir devam eden kötü gidişata dur deme peşinde. 21 Ocak’ta başlayacak olan mücadele sezonu ile ilk performanslarını göreceğimiz ekip, Perkz liderliğinde bu LEC sezonunda sıkı bir mücadele verecek.

Exit mobile version