Vitality ve KIA İki Yıllık Ortaklık Anlaşması İmzaladı

(Kaynak: Vitality & KIA)

Fransız espor organizasyonu Team Vitality, Güney Kore otomotiv markası KIA ile iki yıllık bir ortaklık anlaşması imzaladıklarını duyurdu. Bu anlaşmanın bir sonucu olarak taraflar “The Lane of Movement” adıyla bilinen bir kampanya başlatacak. Bu kampanya aracılığıyla her iki marka da taraftarlarla etkileşim kurmayı amaçlayan bir dizi içerik üretecek. Başlıca League of Legends sahasına odaklanan KIA, aynı zamanda Team Vitality’nin LFL ve LEC kadrolarının resmi tedarikçisi olarak da etkin rol alacak.

Team Vitality, KIA markasıyla ortaklık kuran tek Avrupa organizasyonu olarak dikkat çekiyor. Ancak KIA, espor sektörüne hiç de yabancı bir marka değil. Otomotiv devi, Ocak 2023’te beşinci yıl üst üste resmi otomotiv ortağı olarak LEC organizasyonu ile olan mevcut anlaşmasını yenilemişti. Öte yandan bu yeni anlaşma da Team Vitality’nin KIA ile kurduğu ilk ortaklık değil. Taraflar Temmuz 2021’de yeni bir elektrikli araç serisini tanıtmak amacıyla ilk kez güçlerini birleştirmişlerdi.

Güncel olarak ise Team Vitality, League of Legends takımı için ortaklıklarını sürdürmek amacıyla faaliyetlerine ve girişimlerine devam etmekte. Buna örnek olarak Vitality, kadın takımının lansmanı için süpermarket zinciri ALDI ile Şubat 2023’te işbirliği yaptı. Taraftar etkileşimini teşvik eden içerik serisine ek olarak, bu son ortaklık espor ve otomotiv sektörlerini daha da yakınlaştırmayı amaçlıyor. Anlaşmanın bir sonucu olarak üretilmesi kararlaştırılan içerik serisinin ayrıntıları ise henüz açıklanmış değil.

Exit mobile version