Vodafone Giants, Nike İmzalı Ürünlerini Tanıttı

Vodafone Giants, Nike İmzalı Ürünlerini Tanıttı

İspanyol espor organizasyonu Vodafone Giants, Nike ile ortaklık yoluna girmiş ilk Avrupalı espor markası oldu. Nike, 20 Ocak’ta Vodafone Giants ile ortak markalı bir giyim koleksiyonu yayınladı.

Vodafone Giants, Nike imzalı ürünlerini aşağıdaki Tweet ile duyurdu. Takım, Nike anlaşmalı tüm ürünleri Twitter üzerinden tanıttı.

https://twitter.com/GiantsGaming/status/1219209478496833538

Şu an ortaklığın finansal verilerine ve anlaşma maddelerine dair bir açıklama yok. Bunun yanı sıra ortaklığın ne kadar süreceğine dair de kamuoyuna bir açıklama yapılmış değil.

Kısaca henüz ortaklığın adından başka bir şey duyurulmuş değil de diyebiliriz. Yakında bir açıklama yapılması beklenmekle birlikte anlaşmanın ana başlıkları hala bilinmiyor.

Geçtiğimiz hafta Nike, Koreli bir espor organizasyonu T1 ile bir anlaşma yaptı. T1 ile yapılan anlaşmaya göre Nike, T1 için sadece ortak markalı giysiler sağlamakla kalmayacak. Bunu yanında aynı zamanda takım oyuncuları için ileri eğitim tesisleri ve eğitim programları sunacak.

Bunun yanı sıra Nike, Çin ligi LPL ve Brezilya kuruluşu FURIA ile de çok yıllık anlaşmalar yaptı.

Giants da Nike ve kuruluşun unvan sponsoru Vodafone’a ek olarak, Ozone Gaming Gear, Drift Gaming, Malaga, VS Gamers ve Only The Brave ile ortaklık kurdu.

Exit mobile version