Warcraft Oyuncusu Byron “Reckful” Bernstein İntihar Etti

Warcraft Oyuncusu Byron “Reckful” Bernstein İntihar Etti

Eski World of Warcraft oyuncusu ve PlayEverland’ın kurucusu Byron “Reckful” Bernstein, intihar ederek yaşamına son verdi.

“Deliliklerimle uğraşmak zorunda kalan herkes için çok kötü hissediyorum.”

“Ama lütfen böyle durumlarda deliren insanların yaptığı hareketlerden sorumlu olmadığını aklınızdan çıkarmayın.”

Twitter’da bugün yaptığı son paylaşımda ‘delilikleri’ yüzünden kendisiyle uğraşmak zorunda kalan insanlar için üzgün olduğunu paylaştı. Henüz 31 yaşındaki Reckful’un ölüm haberi önce eski kız arkadaşı tarafından ortaya atıldı ve kısa süre içinde Reckful’un oda arkadaşı tarafından doğrulandı.

Arkadaşları ve tanıyanları da sosyal medya üzerinden profesyonel oyuncuya veda etti.

“Bryon, senden bundan daha iyisini hak ediyordun. Hayat hiç adil değil. Kimi zaman, zaman geçirebileceğim en iyi insan sendin. Bundan çok daha iyisini hak ediyordun. Sen benim için her zaman bir efsane oldun ve olacaksın, bu yüzden asla ölmeyeceksin. Huzur içinde yat.”

“Bryon bu platformda duygusal anlamda iletişimim olan tek insandı. Çektiği sıkıntıları görmek ve bu süreçte yaptıklarını duymak geçmişte bana kendi geçirdiğim depresyonlarda çok yardımcı oldu. O harbici bir insandı ve bana göre en önemlisi bu.

Huzur içinde yat @Byron”

“Kalbim sızladı, huzur içinde yat Byron.”

Reckful, 2019 senesinde espor üzerinde çalışmalar yapan bir psikiyatrist olan Dr. Kanojia ile yayınında da depresyonu hakkında konuşurken gözyaşlarına hâkim olamamıştı.

eSports360 ekibi olarak, bu tip haberleri vermeyi hiçbir zaman sevmiyoruz. Byron’un yakınlarına ve onu sevenlere başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Exit mobile version