Warzone Season 1 İle Bizi Neler Bekliyor?

Activision'ın bu sene başarılı bir çıkış yapan Battle Royale oyunu Call Of Duty: Warzone, yakın zamanda ilk sezonunu başlatıyor.

1 haftadan kısa bir süre içerisinde Call of Duty: Black Ops Cold War ile Call Of Duty: Warzone Season One‘ın çıkış yapması beklenirken, Warzone’un ilk sezonunda bizleri bekleyen birçok yenilik mevcut. Yapımcı firmalar Activision ve Treyarch da bu detayları oyuncularla paylaşmaya başladılar.

Kaynak: Activision

Warzone Ve Cold War El Ele

Bu yeniliklerin en büyüğü, tartışmasız şekilde yeni harita Rebirth Island. Call of Duty: Black Ops 4’teki Blackout modunu oynayanların hatırlayacağı Alcatraz haritasına benzeyen bir harita olan Rebirth Island, Warzone’da da oyuncuların mücadelesine evsahipliği yapacak.

Bir diğer büyük yenilik ise Black Ops Cold War ile Warzone entegrasyonu. Bu entegrasyon hem silahlarda hem de operatörlerde etkin olacak. Bunun anlamı, toplam silah sayısının 80’i, toplam operatör sayısının da 50’yi aşması. Birinci Sezon açılışıyla birlikte Black Ops Cold War’dan tüm silahlar belirli dengeleme ve değişikliklerle beraber Warzone’a eklenecek.

Bu liste kısaca aşağıdaki gibi olacak:

Ayrıca Birinci Sezon için piyasaya sürülen Battle Pass sisteminde sadece sürecinizi ilerleterek birkaç yeni silaha daha tamamıyla ücretsiz şekilde sahip olabileceksiniz. İşin güzel yanı, Black Ops Cold War’da açtığınız tüm silahların Warzone’daki Gunsmith (Silah Ustası) kısmında da kullanımınıza açık olacak olması. Yani Black Ops Cold War’da silah ağacını açtıysanız tekrar her şeyi sıfırdan ilerletmek zorunda kalmayacaksınız. Bu kolaylık çift taraflı olacak, yani aynısı Warzone’da açtığınız silahların Black Ops Cold War’da kullanılması için de mümkün.

Gunsmith Ekranı (Kaynak: Activision)

İçerik Sürecinde Büyük Kolaylık

Operatörlere gelince, sezon başında Mil-Sim Operatörleri Song (NATO) ve Vargas (Varşova Paktı) Warzone’da açık olacak. Diğer tüm Black Ops Cold War operatörleri halihazırda Warzone’da açık durumda, ve gelecekte eklenen tüm Black Ops Cold War operatörleri de aynı anda Warzone’da kullanıma açılacak.

Warzone Season 1 başladığında ayrıca yeni bir Kariyer (Career) menüsü de oyuna eklenmiş olacak. Çoğu oyundan aşina olduğumuz üzere, burada da oyunu oynadığımız süre boyunca kat ettiğimiz mesafeyi, geçirdiğimiz süreci ve başarılarımızı görüyor olacağız. Bu sezon ayrıca Black Ops Cold War, Warzone ve Modern Warfare süreçlerini tamamıyla senkronize edecek.

Sezon başladığında üç oyunun tamamında erişmiş olduğunuz seviye halihazırda hesabınızda kayıtlı Military Rank veya Prestij Seviyesi’ne göre belirlenecek. Military Rank’leri geçmiş olan oyuncular yeni sezona Sezon Seviyesi 1’den başlayacak. Ancak endişelenmenize gerek yok, zira Black Ops Cold War ve Modern Warfare’den açmış olduğunuz her şey açık kalmaya devam edecek.

Ana başlıklarını listelediğimiz Warzone Season One yenilikleri tabii ki bunlarla sınırlı değil. Oyunun resmi blog sayfasında yayınlanan tam listeye buradan ulaşabilirsiniz. Çıkışından bu yana büyük çabalarla desteklenen Warzone, daha uzun süre piyasada kalacağa benziyor.

Exit mobile version