World Series Of Warzone Etkinliği Duyuruldu

Activision, şimdiye kadar görülmüş olan en büyük Warzone turnuvası olan World Series Of Warzone etkinliğini duyurdu. Etkinliğin en dikkat çeken kısmı ise açık ara ödül havuzu. Toplamda dört Warzone turnuvasından oluşacak olan etkinlikte her bir turnuva $300,000 ödül havuzuna sahip.

Dünya çapında düzenlenen bu etkinlikte ana bölgeler olarak Avrupa ve Kuzey Amerika‘yı görüyoruz. Bu iki bölgenin her birinde ise birer Trio ve Duo turnuvası düzenlenecek. World Series Of Warzone’a katılacak olan isimler ise karma bir yöntemle belirleniyor. İçerik üreticileri ve üst seviye Call of Duty oyuncuları etkinliğe davet alacaklar. Diğer yanda takımlara açık elemeden yükselme şansı sağlanarak etkinlikte bulunmalarına imkan tanınacak. Ek olarak, 12 adet Call of Duty League takımının her biri şayet isterlerse kendi seçecekleri bir ekibi davet edebilecekler.

World Series Of Warzone etkinliğinin tarihleri ise tabii ki ayrı ayrı dört turnuvanın tarihleri şeklinde duyurulacak. Şu ana kadar duyurulmuş olan tek turnuva tarihi Kuzey Amerika’nın Trio turnuvasına ait. 22 Haziran 2021’de takım kaptanları draft usulü oyuncuları seçecek, 23 Haziran 2021’de ise ortalık karışacak. Diğer üç turnuvanın tarihleri daha sonra duyurulacak. World Series Of Warzone Kuzey Amerika Trio turnuvasının ödül havuzundaki $300,000 ise ikiye ayrılıyor. Bu miktarın $200,000 değerindeki kısmı turnuva için veriliyorken kalan $100,000 değerindeki kısmı “Captain’s Cup” adındaki sürpriz bir etkinlik için ayrılmış durumda.

Etkinliği takip etmek isteyenler, hem resmi web sitesi üzerindeki canlı yayından hem de oyuncuların bireysel yayınlarından bu heyecana ortak olabilirler.

Exit mobile version