XANTARES, BIG İle Olan Kontratını Sonlandırdı

Bir süredir hepimizin farklı zamanlarda ve farklı içeriklerle mutlaka duyduğu bir “Turkish Dream Team” söylentisi ortalıkta dolaşıyor. Son dönemin CSGO sahnesinde oldukça önemli başarılar yakalayan zirve seviyedeki Türk oyuncuların bir araya geleceğine yönelik iddialara konu olan bu söylentilerde ismi geçen oyunculardan biri de yıllardır bize sayısız heyecanlı maç izletmiş olan İsmailcan “XANTARES” Dörtkardeş.

Ocak 2019’da katıldığı Alman kulübü BIG ile olan kontratını nihayet sonlandıran ve kulüp tarafından da ayrıldığı doğrulanan XANTARES, artık kariyerinde farklı bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Bu zamanlı ayrılıkla birlikte sezon açılışını da olası bir yeni kadro ile yakalamayı başarması muhtemel görünen yıldız oyuncunun karşımıza nasıl bir beşlide çıkacağı ise merak konusu. XANTARES ile birlikte Turkish Dream Team kadrosunda adı kurucu olarak geçen bir diğer yıldız oyuncumuz Özgür “Wox1c” Eker’in yakın zamanda XANTARES ile bu proje için bir araya gelmesi beklentileri de giderek yankı kazanmaya başladı.

https://twitter.com/BIGCLANgg/status/1426197058353090561?s=20

BIG ile geçirdiği sürede önemli başarılara imza atan ve DreamHack Open Summer 2020 Europe’da MVP ödülü alan yıldız oyuncu aynı zamanda bu organizasyonla HLTV.org sıralamalarında 1. sırayı da görmeyi başardı. Bundan sonrası için gözler artık kontrata bağlı olmayan XANTARES, Wox1c, Calyx ve kontratlarını sonlandırması olası oyunculara çevrildi. Önümüzdeki günlerde böyle bir süper takım duyurusu gelirse şaşırmak şöyle dursun, oldukça heyecanlanacağız gibi görünüyor.

Exit mobile version