Xiaomi, PUBG MOBILE Takımı Bigetron RA ile Partner Oldu

Xiaomi, resmi Endonezya Instagram hesabından Bigetron RA takımıyla ortaklıklarını duyurdu. Bigetron RA, Güney Asya bölgesinin en başarılı PUBG Mobile takımlarından biri. Xiaomi, Redmi Note 9 serisinin #parajawara için yapıldığını ve Bigetron RA’ın dünya şampiyonu olduğunu söylediği göz önünde bulundurulduğunda, bu ortaklık seçimi kulağa daha mantıklı geliyor.

Bigetron, Endonezya’da espor alanında ismini duyurmuş başarılı bir organizasyon. Bu da Xaomi’nin Bigetron RA takımına ilgi göstermesinin sebeplerinden biri.

Bigetron, PUBG Mobile alanında MPL Indonesia Season 5 turnuvasında sıralamaya girerek ismini duyurmuştu.  Bunun yanında organizasyonun Call of Duty takımı da, Call of Duty Major Series Season 2 serisinde başarılı bir performans sergilemişti.

Bigetron Esports, organizasyonun şu anki CEO’su Edwin Chia tarafından 2017 senesinde kuruldu. Xiaomi’nin bir espor takımına sponsor olması, yeni çıkan Redmi Note 9’un yükselişte olan mobil oyunlar için tasarlanmış özelliklerinin olabileceğini gösteriyor. Bunun yanında bu ortaklığa bakarak Xiaomi’nin yeni Redmi Note 9 serisinin hedef kitlelerinden birinin mobil oyuncular olduğunu söyleyebiliriz.

Redmi Note 9 serisindeki iki akıllı telefon da 5020 mAh kapasiteli bataryalara sahip. Ancak Note 9 Pro serisi hızlı şarj özelliğine sahipken Note 9 bu özelliğe sahip değil. İki model arasında işlemci farkı da bulunuyor. Xioami’nin yeni Redmi Note 9 serisini ise çok yakında piyasaya süreceği söyleniyor.

Exit mobile version