Yemeksepeti PROTALITY DROPSTARS Büyük Final Aşaması Başlıyor

Yemeksepeti PROTALITY DROPSTARS, artık $8000 değerindeki ödül havuzunun sahibini belirlemek üzere adım adım sona yaklaşıyor. Açık Eleme aşamasından yükselen 12 başarılı ekip ve onlara katılan 12 davetli ekip ile Grup Aşaması’nda perde “Şöhretler Masası” Upper Bracket mücadelesi ile açılmıştı. Ardından geçtiğimiz hafta sonu “Acı Tatlar Sahnesi” Lower Bracket maçları da PUBG tutkunlarını ekranlara kilitledi ve her iki aşamada 8’er takım Büyük Final için katılım şansını yakaladı. Şimdi sıra Büyük Final aşamasına geldi, 16 Aralık 2022 tarihinde TSİ 19.00’da paraşütler son 15 maçlık seri için açılacak ve 18 Aralık 2022 tarihinde şampiyon belli olacak.

3 maç günü boyunca toplam 15 maç yapacak olan 16 takım için artık hata payı yok. En iddialı, en başarılı takımların kıran kırana çarpışacağı bu hafta sonunda sadece en iyiye yer var. Mücadelede bulunacak olan takımların listesi ise şu şekilde.

Heyecan artık zirveye doğru tırmanırken diğer yandan sizler de Yemeksepeti Market PROTALITY Fantezi Lig için final kadrolarınızı hazırlayabilir ve bu nefis heyecanı daha da katlayabilirsiniz. Twire.gg üzerinden katılabileceğiniz bu oyunun kurallarını Türkçe anlatımlarıyla bu bağlantıdan okumanız mümkün.

16 Aralık 2022 Cuma akşamı TSİ 20.00’da başlayacak olan Yemeksepeti PROTALITY DROPSTARS Büyük Final mücadelesi, PUBG Türkiye Resmi Twitch Kanalı’nda canlı yayınlanacak. Bu yoğun aşamanın ilk mücadele gününde Utku “utimikk” Taşyürek ve Timur “Timurlengx” Günay’ın keyifli sunumlarının yanında Arda “Tropik” Bayram’ın birbirinden kritik analizleriyle Yemeksepeti PROTALITY DROPSTARS, tüm izleyenleri bu dev heyecanı paylaşmak üzere ekran başına toplayacak.

Exit mobile version